Det Bedste Hvidløgsbrød – Hjemmelavet Hvidløgsbrød

Det Bedste Hvidløgsbrød – Hjemmelavet Hvidløgsbrød

Det bedste hvidløgsbrød! Jeg elsker hvidløgsbrød… Det kan spises som snack, til supper, pastaretter eller med pålæg og salat i mellem 2, så bliver det en helt vidunderlig sandwich. Disse hvidløgsbrød tager ingen tid at lave og familie og venner vil elske dem!

Jeg har altid elsket hvidløgsbrød… da jeg var barn og teenager, så var der virkelig ikke noget bedre end de billige hvidløgsbrød man køber på frost. Jeg husker engang min bror og jeg var på besøg hos min farmor og farfar. Vi måtte selv bestemme aftensmaden og vi fik altså et helt hvidløgsbrød hver. Det var ikke sundt, men min bror og jeg havde en skøn weekend og en helt igennem forfærdelig hvidløgs ånde. Det var skønne tider! Nu er jeg voksen og har været det i nogle år efterhånden. Jeg begyndte at eksperimenterer lidt i køkkenet allerede som teenager, men efter jeg flyttede hjemmefra, så fandt jeg virkelig en passion for madlavning. Jeg har siden da lavet utallige hvidløgsbrød og hjemmelavet smager altså bedre end købt . I dag har jeg lavet det med købte ciabattaboller, så de får en lækker sprød skorpe og de er perfekt egnet til sandwich også – prøv det!

Jeg kan også anbefale disse hvidløgsbrød med kryddersmør – de er så gode!

Tips til det bedste hvidløgsbrød

Du kan undlade tomat, men de giver en fantastisk smag til hvidløgsbrødene.

De kan fryses og ellers kan de opbevares i en boks eller pose i køleskabet i et par dage. Så skal de blot lunes i ovnen før servering.

Det Bedste Hvidløgsbrød Det Bedste Hvidløgsbrød

Vil du hellere se mig lave brødene på video, som viser alt trin for trin?

Så kan du finde videoen på min danske youtube kanal lige HER

Det Bedste Hvidløgsbrød
Udskriv Pin Opskriften
4.2 fra 5 stemmer

Det Bedste Hvidløgsbrød

Det her er virkelig den bedste opskrift på hvidløgsbrød. Det er så nemt at lave og perfekt tilbehør til grillmaden!
Ret Hvidløgsbrød
Køkken Amerikansk
Keyword Brød, Ost, Tomat
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 14 minutter
Samlet tid 29 minutter
Antal 12 stk

Ingredienser

Sådan gør du

 • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
 • Knus hvidløg og hak persillen.
 • Kom smør, persille og hvidløg i en skål og rør det sammen.
 • Smør et godt lag af hvidløgssmørret på alle de halve ciabattaboller, og placer dem på en bageplade med bagepapir.
 • Drys mozzarella på dem alle sammen.
 • Skær cherry tomaterne i 5 skiver hver.
 • Fordel skiverne på brødene.
 • Drys en smule salt og peber ovenpå og herefter revet parmesan.
 • Sidst men ikke mindst drys lidt ekstra persille på, og bag dem nu i cirka 14 minutter eller, indtil de er lækre sprøde og osten er lidt gylden.
 • Så er de klar til servering.
 • Velbekomme.

Noter

Disse hvidløgsbrød kan også fryses og herefter lunes i ovnen. Så er de som nybagte. 
De kan holde sig 3 dage i køleskabet i en pose eller lufttæt beholder.

Det Bedste HvidløgsbrødSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *