Jeg var i humør til noget asiatisk og jeg var så heldig at der lå en pakke forårsrulle dej i fryseren (kan købes i en enhver asiatisk forretning til billige penge) fyldet blev kylling, nudler og grøntsager. De blev bare lækre!


32 stk

Opskrift:
500 g kylling
250 g nudler
1 peberfrugt
1 bundt forårsløg
2 gulerødder
1-2 løg
3 fed hvidløg
2 tsk oystersovs
2 tsk soya
1 spsk brun farin
salt
peber

1 æg til pensling

1 liter raspolie eller brug en friture gryde

Fremgangsmåde:
Kog nudlerne i noget vand og lad dem stå og dryppe af i en si. Skær kyllingen i små stykker og steg i en gryde. 

Hak løg, hvidløg, peberfrugt og forårsløg. Riv gulerødderne på en rivejern. Smid alle grøntsagerne op i gryden og steg indtil de bliver bløde. Tilsæt brun farin, soya og oystersovs. Smag til med salt og peber og gør klar til at rulle nogle forårsruller!

Gør et æg klar i en kop og pisk det let. Da ægget skal bruges til at lukke forårsrullerne. Det fungerer lidt som lim.

Åben pakken med forårsrulle dej, der skulle være omkring 40 stk i pakken. Gør et viskestykke fugtigt og læg det over dejen hver gang du har taget en, da dejen meget nemt tørrer ud. Tag lidt fyld og kom i det ene hjørne, rul et par gange fold enderne ind, rul en gang mere også på med lidt æg på det sidste stykke og rul op. Så skulle du gerne have en flot forårsrulle. Denne proces gentager du indtil der ikke er mere fyld.

Nu skal olien varmes op i en gryde eller brug en friture gryde (så skal den sættes på 180 grader)! Når olien er klar kom 5-8 forårsruller i af gangen og steg indtil gyldne. Op på en tallerken med køkkenrulle og server!

Velbekomme!

IMG_4026