Pastasalat med bacon smager så skønt og tager ingen tid at lave. Det er super tilbehør til hjemmelavet frikadeller eller en grillpølse.

Pastasalat Med Bacon
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 1 stemme

Pastasalat Med Bacon

En super simpel og skøn pastasalat – perfekt til hjemmelavede frikadeller eller en grillpølse.
Ret Pastasalat
Køkken Dansk
Keyword Bacon, Pasta
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Steg bacon sprødt og hak i mindre stykker.
  • Imens bacon steger, så koges pastaen efter pakkens anvisning og skylles herefter under den kolde hane, indtil pastaen er helt afkølet.
  • Hak purløg.
  • Rør fløde, cremfraiche, bacon og purløg sammen og smag til med lidt salt og peber.
  • Vend pastaen i dressingen.
  • Så er den klar til servering.
  • Velbekomme.

Noter

Pastasalaten er bedst serveret med det samme, men den kan også fint holde sig i et par dage på køl i lufttæt beholder. Den vil dog blive lidt mere fast, fordi pastaen suger dressingen – et tip er at lave lidt ekstra dressing (hvis den skal serveres dagen efter) og vende i lige før servering, så den er cremet og lækker igen uden at være for fast.

Pastasalat Med Bacon

Pastasalaten er bedst serveret med det samme, men den kan også fint holde sig i et par dage på køl i lufttæt beholder. Den vil dog blive lidt mere fast, fordi pastaen suger dressingen – et tip er at lave lidt ekstra dressing (hvis den skal serveres dagen efter) og vende i lige før servering, så den er cremet og lækker igen.

Prøv også pastasalat med pikantost og bacon.

Du kan nemt tilføje grøntsager i denne pastasalaten – alt fra ærter og majs til peberfrugt, rødløg, asparges og små stykker broccoli vil være lækkert i.

Pastasalat Med Bacon
Pastasalat Med Bacon

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest.