Jeg elsker cheesecake og jeg elsker rå æblekage og så slog det mig. Hvorfor gå på kompromis og vælge den ene, når man kan få begge dele? De to desserter går fantastisk godt sammen! Sprøde makroner med cremet cheesecake fyld og så revet æbler med citron på toppen. Et himmelsk match!

Hvis du hellere vil lave en chokolade cheesecake dip til frugt, så har jeg en opskrift lige HER.

I aften starter min indledende uge i MasterChef! Det er med sommerfugle i maven i dag. Jeg skal selv se afsnittet med Annie, Patricia og André i aften, som er 3 andre deltagere fra denne sæson. Vi skal lave mad sammen først og det glæder jeg mig rigtig meget til. Det er fantastisk at kunne dele oplevelsen af at være med i MasterChef med andre. De ved præcis hvad man har været igennem, fordi de har været igennem det samme. Nervøsiteten, sommefuglene, mangel på søvn og sjove oplevelser i MasterChef køkkenet.

Min kæreste skal dog ikke snydes for lidt lækker mad i aften, så vi delte den ene af disse desserter efter frokosten i dag og så får han de sidste to i aften, når jeg er væk.

Jeg håber, at du kigger med i aften kl. 19 på TV3 og hepper!

Tips til denne cheesecake æblekage

I stedet for rå æble så kan du også lave en æblekompot og komme ovenpå.

I stedet for makroner så kan du knuse nogle kiks og komme i bunden.

Hvis du ikke er til æbler så vil friske jordbær eller hindbær gøre sig fantastisk ovenpå.

Vanilje Cheesecake Møder Rå Æblekage Med Makroner Vanilje Cheesecake Møder Rå Æblekage Med Makroner Vanilje Cheesecake Møder Rå Æblekage Med Makroner Vanilje Cheesecake Møder Rå Æblekage Med Makroner

Vanilje Cheesecake Møder Rå Æblekage Med Makroner
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 4 stemmer

Vanilje Cheesecake Møder Rå Æblekage Med Makroner

Lækker vanilje cheesecake på bund af makroner og toppet med revet æble. Fantastisk dessert på 15 minutter.
Ret Æblekage, cheesecake, Dessert
Køkken Dansk
Keyword Æbler, Cheesecake, Makroner
Forb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 3 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Pisk fløde stift.
  • I en anden skål piskes sukker, flødeost og vanilje sammen, indtil sukkeret er opløst.
  • Vend nu fløden i flødeostblandingen og kom så blandingen i sprøjtepose.
  • Skræl æblet og riv det så. Pres evt lidt saft ud af det revet æble.
  • Vend lidt citronsaft i det revet æble.
  • Kom knust makroner i 3 glas.
  • Så klippes der hul i sprøjteposen og cheesecake blandingen fordeles i de 3 glas.
  • Fordel nu det revet æble ovenpå.
  • De er nu klar til servering.
  • Velbekomme.

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Vanilje Cheesecake Møder Rå Æblekage Med Makroner Vanilje Cheesecake Møder Rå Æblekage Med Makroner Vanilje Cheesecake Møder Rå Æblekage Med Makroner