Jeg elsker pastasalat! Denne her er frisk og ikke usund som alle mine andre pastasalater 😉 Den er lavet efter inspiration fra tzatziki og den smager bare så godt! Server med lidt kylling og en god salat til.

Jeg elsker en lækker pastasalat, men de er ofte ret usunde dem som jeg laver. Så i dag har jeg lavet en meget sundere udgave, som smager fantastisk!

Jeg har desuden også lige oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Find andre lækre opskrifter på pastasalat på bloggen lige HER.

Sund, Frisk Og Lækker Pastasalat Med Tzatziki Sund, Frisk Og Lækker Pastasalat Med Tzatziki

Sund, Frisk Og Lækker Pastasalat Med Tzatziki
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Sund, Frisk Og Lækker Pastasalat Med Tzatziki

En frisk og lækker pastasalat på ingen tid. 
Ret Aftensmad, Frokost
Keyword Pastasalat
Forb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter pakkens anvisning og skyl den herefter under koldt vand, indtil pastaen er helt kold. Lad den dryppe af.
  • Riv agurken på et rivejern og tryk det saft ud du kan med dine hænder.
  • Tryk det sidste saft ud med køkkenrulle eller et rent viskestykke.
  • Kom pasta, agurk, peberfrugt, persille, tomat, hvidløg, rødløg og græsk yoghurt i en skål og rør det godt sammen.
  • Smag pastasalaten til med salt og peber - der skal en del salt til pga. yoghurten.
  • Så er den klar til servering sammen med kylling og en god salat. Du kan også blande skinke i salaten og nyde pastasalaten i madpakken.
  • Velbekomme.

 

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂