Rocky road med juleskum og saltmandler smager skønt og rocky road er samtidig slik, som kan nydes året rundt.

Rocky road kan nemt tilpasses som man selv aller bedst kan lide dem. Men tænk gerne lidt salt ind i dem, da det bryder det søde chokolade og hvad der ellers er i dem. Her er der brugt saltmandler, men peanuts eller chips og er også rigtig lækkert.

Prøv også hvid chokoladebrud med chips (det er en fantastisk kombination)

Rocky Road Med Juleskum
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 5 stemmer

Rocky Road Med Juleskum

Lækre rocky road med chokolade, juleskum og saltmandler.
Ret Rocky Road
Køkken Amerikansk
Keyword Chokolade, Juleskum
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 10 minutter
Antal 16 stk

Ingredienser

Sådan gør du

  • Klip juleskum i mindre stykker.
  • Smelt chokoladen i mikroovnen eller over vandbad.
  • Vend skum, mandler og chokolade sammen.
  • Kom den hele ud på bagepapir (se evt. min video).
  • Stil det på køl i et par timer eller, indtil chokoladen har sat sig.
  • Skær ud i antal ønskede stykker.
  • Velbekomme.

Noter

Disse rocky roads er bedst opbevaret køligt.

Rocky Road

Det smarte ved rocky road er faktisk at du kan komme hvad som helst i. Men fordi det er jul gør jeg det i dag med hjemmelavede saltmandler og juleskum (julemænd).

Jeg bruger mørk chokolade og lys chokolade, men du kan også nøjes med den ene slags eller prøve med hvid chokolade.

De er bedst opbevaret køligt, da jeg ikke tempererer min chokolade, så det smelter nemt i mellem hænderne, hvis de ikke serveres fra køl.

Sådan laver jeg rocky road

Rocky Road Med Juleskum

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Rocky Road Med Juleskum