Saltmandler smager skønt og tager ingen tid at lave. De kan nydes som snack, drysses på retter eller dyppes i chokolade.

Saltede mandler er meget nemme at lave og kræver faktisk kun mandler, vand og salt. Du kan selv tilføje andre krydderier, hvis du har lyst til det.

Jeg har også en opskrift på saltede mandler med chokolade og den opskrifter finder du lige HER. Det er en nem opskrift og det er virkelig en skøn måde at nyde hjemmelavede saltmandler på.

Saltmandler
Udskriv Pin Opskriften
4.70 fra 13 stemmer

Hjemmelavede Saltede Mandler – Ristede Saltmandler

Hjemmelavede saltmandler er altid et hit! Men pas på – de forsvinder alt for hurtigt! 
Ret Snack
Keyword Saltede mandler, Saltmandler
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 35 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kom vand og salt i en gryde og lad det koge op. Når saltet er opløst, så tages gryden af varmen. 
  • Kom mandlerne i det varme vand og lad dem ligge deri i 20 minutter. 
  • Tænd ovnen på 165 grader varmluft.
  • Hæld vandet fra mandlerne og fordel dem ud på en bageplade.
  • De skal nu bage i ca. 15-20 minutter og røres i hvert 4.-5. minut. 
  • Lad dem køle og så er de klar til servering. 
  • Velbekomme. 

Saltmandler

Du kan nemt krydre dem med lækre krydderier. Det kan være paprika, allround krydderi, basilikum osv. Bare drys det på før de bages i ovnen.

Når mandlerne er kølet af, så kan de opbevares i en luftæt beholder og de kan sagtens holde sig i et par uger, meeen de er nok spist inden da.

Vil du give dem en anden smag, så kan du også ryge de saltede mandler, når de er færdige i ovnen. Det kræver blot en røgpistol og så kan du smage mandlerne til undervejs. De er lækre drysset på en salat.

Sådan laves disse saltmandler

Saltmandler
Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Saltmandler