Aftensmaden og og frokosten skulle være nem i dag, så jeg fandt en portion romescosauce, som jeg lavede for ikke så lang tid siden og smed i fryseren. Romescosauce, brød og ost går så godt i spænd og smager virkelig godt! Pitabrød pizza vinder virkelig herhjemme på dage, hvor det skal være nemt!

Det skulle virkelig være nemt i dag og jeg lavede i januar måned en herlig romescosauce. Jeg lavede dobbelt portion og frøs den ene portion ned. Den portion havde jeg hele tiden i tankerne om at bruge til hjemmelavet pizza. Vi trængte bare virkelig til noget rigtig nem i dag! Saucen blev derfor smurt på pitabrød og BOM! Så var der en virkelig god frokost, min kæreste kunne få et par stykker med på fisketur, der er til i aften og nok også rester til i morgen, så det er herligt.

Det er bare til tider skønt med virkelig nem mad. Selvfølgelig kræver saucen lidt arbejde, men når den så endelig er lavet så kan den nydes med det samme, fryses ned i mindre portioner, bruger på pizza, brød, sandwiches osv.

Tips til pitabrød pizza

Du kan fylde hvad som helst på pitabrød! Jeg har faktisk også en Big Mac udgave, som smager af Big Mac! Den udgave og opskrift finder du lige HER.

Pitabrød Pizza Med Hjemmelavet Romescosauce Og Ost Pitabrød Pizza Med Hjemmelavet Romescosauce Og Ost Pitabrød Pizza Med Hjemmelavet Romescosauce Og Ost

Pitabrød Pizza Med Hjemmelavet Romescosauce Og Ost
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Pitabrød Pizza Med Hjemmelavet Romescosauce Og Ost

Nem og anderledes måde at få pitabrød på. Romescosaucen giver en fantastisk smag!
Ret Aftensmad, Pizza
Keyword Brød, Ost, Romesco
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 12 minutter
Samlet tid 22 minutter
Antal 12 stk

Ingredienser

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Smør en god portion romescosauce på alle pitabrød (der er nok til 12-16 pitabrød alt efter hvor meget du kommer på)
  • Skær den friske mozzarella i skiver.
  • Kom lidt frisk mozzarella og revet mozzarella på alle pitabrød.
  • Fordel pitabrødene på 2 bageplader og bag i ovnen i ca. 12 minutter eller indtil osten er gylden og brødene sprøde.
  • Så er de klar til servering.
  • Velbekomme.

Noter

Vi synes, at de er rigtig gode kolde også, så de ville være fine i madpakken eller med på tur. 

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Pitabrød Pizza Med Hjemmelavet Romescosauce Og Ost Pitabrød Pizza Med Hjemmelavet Romescosauce Og Ost