I dag står den på en nem og simpel suppe med risnudler og rød karry pasta. Den tager 20 minutter at lave og kan nydes som den er eller der kan serveres brød til eller tilføjes lidt kylling i suppen.

En nem suppe er herlig til de travle dage, nu hvor hverdagen og weekenderne er ved at blive ret så kolde. Denne suppe kræver virkelig ingen tid, men der er plads til at du kan komme mere tid i den, hvis du altså har tid. Du kan nemt tilføje forskellige grøntsager og kylling, det er helt op til dig. Denne basis suppe, som jeg har lavet her. Den smager skønt og tager ingen tid at lave, men det er samtidig også en suppe, hvor der er plads til at du kan gøre den til din suppe med alt det du kan komme i.

Hvis du ønsker andre opskrifter på supper, så finder du mine opskrifter HER.

Tips til denne suppe

Du kan bruge pasta i stedet for nudler, eller ægnudler i stedet for nudler. Det er blot vigtigt ikke at koge pasta eller nudler for meget, fordi de kommer i den varme suppe.

Du kan nemt tilføje masser af grøntsager i denne opskrift. Jeg valgte blot at holde den simpel og så kan du helt selv smage til med grøntsager og evt med stegt kylling også.

Du kan også bruge grøn karrypasta i stedet for rød karrypasta.

Nem Suppe Med Risnudler, Rødkarry Og Kokosmælk - Nem Aftensmad Nem Suppe Med Risnudler, Rødkarry Og Kokosmælk - Nem Aftensmad Nem Suppe Med Risnudler, Rødkarry Og Kokosmælk - Nem Aftensmad

Nem Suppe Med Risnudler, Rødkarry Og Kokosmælk - Nem Aftensmad
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 1 stemme

Nem Suppe Med Risnudler, Rødkarry Og Kokosmælk - Nem Aftensmad

Virkelig nem suppe med risnudler og rød karrypasta.
Ret Aftensmad, Suppe
Keyword Suppe Med Risnudler
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kog risnudlerne for sig (hvis pakken siger 4-5 minutter, så kog dem i 4, da de skal i varm suppe) og skyl dem herefter i lidt koldt vand og lad dem dryppe af.
  • Kom lidt olie på en pande og steg rødløg, forårsløg og karrypasta sammen.
  • Tilføj så kokosmælk, vand og bouillon.  Varm suppen godt op.
  • Når bouillonterningen er smeltet, så smages suppen til med salt. Mangler suppen mere smag, så kom lidt mere karrypasta i en kop og tilføj lidt af suppen i og rør indtil karrypastaen er opløst. Tilføj det så til suppen.
  • Når suppen er dejlig varm og smagt til, så er den klar til servering med risnudler og persille.
  • Velbekomme.

Noter

Det er en meget nem og simpel suppe. Du kan altid komme flere grøntsager i, i form af gulerødder, peberfrugt, sukkerærter osv.
Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Nem Suppe Med Risnudler, Rødkarry Og Kokosmælk - Nem Aftensmad Nem Suppe Med Risnudler, Rødkarry Og Kokosmælk - Nem Aftensmad