Naanbrød med ost eller bare fladbrød med ostefyld er et kæmpe hit! Jeg bruger min klassiske naanbrød opskrift uden gær, så der er naan på ingen tid. Jeg elsker at pensle disse naanbrød med hjemmelavet hvidløgssmør, da det giver en fantastisk smag.

Disse hurtige naanbrød er perfekte til aftensmaden med f.eks. butter chicken, chicken korma, chicken tikka masala eller anden lækker indisk ret til.

Opskrift på naan med ost

Naanbrød med ost
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 3 stemmer

Naanbrød med ost

Hjemmelavet naan med ostefyld – perfekt brød som tilbehør til aftensmaden.
Ret Naanbrød
Køkken Fusion, Indisk
Keyword Naan, Ost
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 stk

Ingredienser

Hvidløgssmør

Sådan gør du

 • Riv osten på den grove side af rivejernet.
 • Kom hvedemel, natron, bagepulver, salt, yoghurt og vand i en røreskål til røremaskine og rør dejen godt i 5-7 minutter – den kan også røres/æltes i hånden i 7 minutter.
 • Kom dejen ud på bordet med lidt mel på bordpladen. Saml dejen og del op i 4 portioner. Rul hver portion dej til en lille bolle.
 • Rul bollen meget tyndt ud – jeg synes det er nemmest at rulle den aflang, men en cirkel er også helt fint.
 • Fordel 1/4 af osten på halvdelen af dejen – men lad lige kanten være fri for fyld. Fold den anden halvdel dej uden ost over osten og tryk siderne godt sammen. Rul så forsigtigt dejen lidt mere uden – men uden at der går hul på dejen så osten stikker ud. Gentag med de andre 3 dejportioner.
 • Opbevar dem under 1-2 rene viskestykker på bordet og sørg for der er en smule mel på dejen, så de ikke sætter sig fast til bordet. Ønskes ingen hvidløgssmør, så kan brødene blot steges med det samme – de behøver ikke hvile.
 • Hak persillen fint. Riv eller pres hvidløgsfeddene og kom i en gryde med smør og smelt ved lav/middel varme sammen med en smule salt. Når smør er smeltet, så tages gryden af varmen og persille røres i.
 • På en varm pande kommes lidt olie på og brødene steges ét ad gangen – det er vigtigt panden er varm, da det får dejen til at boble flot op – men panden må ikke være så varm, at dejen ikke når at blive tilberedt færdig.
 • Når det første brød er færdigt, så skal det pakkes ind i et rent viskestykke, imens de andre steges. Ved at opbevare brødene i viskestykket, så holder de sig varme og dampen gør at brødene holder sig lækre smidige og bløde.
 • Pensl de færdige brød med hvidløgssmør og servér.
 • Velbekomme.

Noter

Der bliver 4 stk – men de bliver ret store. Så er der meget andet til måltiden, så kan brødene skæres ud ved servering og serveres for 6 personer.
Ender du med nogle fladbrød, som er lidt større end din pande, så kan du lige nuppe en saks eler kniv og skæres lidt dej af.

Tips til opskrift

Hjemmelavet naanbrød er skønt tilbehør til aftensmaden! Opskriften på naan giver lækre bløde og smidige fladbrød som passer godt til særligt indisk mad, men brødene er også gode til sommerens grillretter, salater, pastaretter og suppe.

Naanbrød med ost

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest.

Naanbrød med ost

Relaterede indlæg

Tortilla Pandekager

Tortilla Pandekager

Tortilla pandekager også kaldet bløde tacos smager himmelsk og er så nemme at lave. Jeg laver mine små og bruger som tacos, men de kan også laves store og rulles med fyld. Tortilla wraps kan bruge til udmådeligt mange ting og de er så nemme at lave selv. Jeg anbefaler…

Naan Med Urter Og Hvidløg

Naan Med Urter Og Hvidløg

Naan med urter og hvidløg er lækkert brød som tilbehør til supper og gryderetter, men brødene er også lækre som brød rullet med kød, salat og dressing. Naan er også lækre serveret som de er med hvidløgssmør. Du kan også prøve cheddar naan – de smager himmelsk! Tips…

Naan Med Chorizo Og Ost

Naan Med Chorizo Og Ost

Naan med chorizo og ost smager fantastisk og kan bruges både som snack, til frokost eller aftensmaden. De kan fyldes med hvad som helst og det bedste af det hele er at dejen ikke skal hæve, så de tager ingen tid at lave. Prøv også mine naanbrød med cheddar i dejen….