Lækre konfektkugler, som smager herligt og er flotte at se på. De ligner små julekugler og tager ingen tid at lave. De er rørt med Baileys, så de er samtidig også super som værtindegave i et flot glas. Hvem elsker ikke hjemmelavet konfekt? Jeg gør i hvert fald!

Jeg elsker alt hvad der har med julen at gøre og til jul hører konfekt med. Min mor og jeg plejer at sidde en aften og lave forskelligt konfekt og det er simpelthen så hyggeligt. I år vil jeg lave disse, når jeg tager hjem til jul, fordi de er nemme og lækre.

Søger du andre lækre opskrifter med Baileys, så har jeg masser på bloggen lige HER. Der er alt fra is til havregrynskugler og lækre kager.

Baileys og marcipan gør sig virkelig godt sammen. Specielt i konfekt! Det smager fantastisk uden at have en for stærk alkohol smag og så smager det jo bare endnu bedre dyppet i chokolade!

Tips til denne konfekt

Du kan bruge anden alkohol end Baileys eller du kan droppe alkoholen og have ren marcipan eller komme nødder, daim eller andet i.

Du kan bruge anden chokolade end mørk chokolade, men mørk chokolade får virkelig glimmerpulveret til at skinne flot.

Konfekt Med Baileys Og Marcipan - Spiselige Julekugler - Juleslik Konfekt Med Baileys Og Marcipan - Spiselige Julekugler - Juleslik Konfekt Med Baileys Og Marcipan - Spiselige Julekugler - Juleslik

Konfekt Med Baileys Og Marcipan - Spiselige Julekugler - Juleslik
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 2 stemmer

Konfekt Med Baileys Og Marcipan - Spiselige Julekugler - Juleslik

Nemt julekonfekt, som gæsterne vil elske. 
Ret Snack
Keyword Baileys, Chokolade, Konfekt, Marcipan
Forb. tid 30 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 18 stk

Ingredienser

Sådan gør du

  • Ælt marcipan sammen med baileys og form 18 kugler og stil dem i køleskabet. 
  • I mellemtiden smeltes den mørke chokolade - du kan fortynde den med lidt kakaosmør, men det er valgfrit. 
  • Dyp kuglerne i chokolade og stil dem tilbage i køleskabet, indtil chokoladen har sat sig. 
  • De er nu klar til servering eller du kan vælge at pensle dem med spiseligt glimmerpulver. 
  • Velbekomme.
Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Konfekt Med Baileys Og Marcipan - Spiselige Julekugler - Juleslik Konfekt Med Baileys Og Marcipan - Spiselige Julekugler - Juleslik