Hjemmelavet oreo milkshake. Den er så tyk og lækker at den hænger fast til sugerøret og så er den lavet på hjemmelavet vaniljeis. Den kan også nemt laves med færdiglavet is. Uanset hvad så får du en fantastisk oreo milkshake.

Når jeg nyder en god milkshake, så nyder jeg en rigtig god milkshake! Mange laver milkshakes med kun få skefulde is og mest mælk, men det bliver altså noget tyndt sjap. Det er selvfølgelig også en del sundere, men det er ikke hvad jeg forbinder med en god milkshake. En god milkshake for mig er når milkshaken er så tyk, at den næsten kan spises ved at dyppe sugerøret i og bruge den som ske (det gjorde jeg altid, da jeg før i tiden drak milkshake hos McD, men nu foretrækker jeg hjemmelavet).

Oreo milkshake er en af mine favorit milkshakes næste efter chokolade milkshake. Jeg elsker bare is og så er

Min opskrift på oreomilkshake kræver derfor en del is for at blive tyk og lækker og dette kræver desværre også en del kalorier. Men at nyde noget så lækkert engang i mellem skader ikke og så er den også bare det hele værd!

Tips til hjemmelavet oreo milkshake

Jeg bruger vaniljeis i denne opskrift og jeg anvender min egen opskrift, som du kan finde lige HER. Men en god købt vaniljeis kan bestemt også bruges.

Du kan også fryse den færdige milkshake og blende igen senere. Hvis du ikke kan drikke det hele eller blot ønskede et lille glas.

Den Bedste Oreo Milkshake - Opskrift På Oreo Milkshake

Du kan også bruge vaniljeoreos eller andre oreos.

Den Bedste Oreo Milkshake - Opskrift På Oreo Milkshake

Nyd den med det samme for en tyk og lækker milkshake.

Den Bedste Oreo Milkshake - Opskrift På Oreo Milkshake

Du kan også bruge andre slags is… Oreo og jordbæris smager også himmelsk!

Den Bedste Oreo Milkshake - Opskrift På Oreo Milkshake
Den Bedste Oreo Milkshake - Opskrift På Oreo Milkshake
Udskriv Pin Opskriften
3.28 fra 11 stemmer

Hjemmelavet Oreo Milkshake – Den Bedste Opskrift På Oreomilkshake

Den bedste oreo milkshake
Ret Milkshake
Køkken Amerikansk
Keyword Dessert, Is, Milkshake, Oreo, Vaniljeis
Forb. tid 2 minutter
Tilb. tid 1 minute
Samlet tid 3 minutter
Antal 2 personer

Ingredienser

  • 400 g vaniljeis Svarende til 500-600 ml. Jeg bruger hjemmelavet vaniljeis, men en god købt kan også nemt bruges.
  • 12 oreos jeg bruger chokolade, men almindelig eller vanilje kan også bruges.
  • 1 dl sødmælk

Sådan gør du

  • Skrab cremen ud af 8 oreos.
  • Kom de 8 oreos uden creme og de 4 med op i en blender med mælken.
  • Blend, indtil det hele er godt mikset.
  • Kom vaniljeisen i i mindre stykker.
  • Blend meget kort. Kun lige nok til at alt er blendet sammen.
  • Så er den klar til at blive hældt i glas.
  • Velbekomme.

Noter

Du kan vælge at spise fyldet, som du skrabede ud af de 8 oreos. Du kan også komme alle oreos hele i milkshaken, men jeg kan bedste lide at lave milkshake uden for meget af oreocremen. 
 
Du kan faktisk fryse milkshakeblandingen og blende den senere, hvis du ikke kan drikke det hele eller blot ønsker en lille portion. 

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Den Bedste Oreo Milkshake - Opskrift På Oreo Milkshake
Den Bedste Oreo Milkshake - Opskrift På Oreo Milkshake
Den Bedste Oreo Milkshake - Opskrift På Oreo Milkshake