Jeg elsker hasselback kartofler og de her er virkelig de bedste! Andefedtet gør det ekstra lækkert, og hvis du alligevel har noget andefedt til overs fra en dåse confiteret and, så er det her den perfekte måde at bruge fedtet på!

Jeg elsker at arbejde med kartofler, fordi de er billige og så kan de laves på så mange forskellige måder. Jeg har selvfølgelig samlet alle mine opskrifter med kartofler lige HER. Der er alt fra flødekartofler til fritter og pandestegte kartofler.

Søger du opskrifter med kød fra confiteret and, så kan du finde mine opskrifter under kategorien AND her.

Alle mine opskrifter med andefedt kan findes lige HER.

Hasselback kartofler er super tilbehør, men det er faktisk også en super snack, når de laves af små nye kartofler. Jeg har før lavet små hasselback kartofler som snack med en lækker dip til. De er virkelig en favorit!

Tips til disse hasselback kartofler

Du kan nemt tilføje krydderier til disse kartofler.

Husk at vende dem hvert 10. minut, så kartoflerne steges i andefedt over det hele. Jeg gav mine kartofler 75 minutter, så de blev virkelig lækre sprøde.

Hasselback Kartofler I Andefedt - Opskrift På De Bedste Hasselback Kartofler Hasselback Kartofler I Andefedt - Opskrift På De Bedste Hasselback Kartofler Hasselback Kartofler I Andefedt - Opskrift På De Bedste Hasselback Kartofler

Hasselback Kartofler I Andefedt - Opskrift På De Bedste Hasselback Kartofler
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Hasselback Kartofler I Andefedt - Opskrift På De Bedste Hasselback Kartofler

De bedste hasselback kartofler.
Ret Hasselback Kartofler
Keyword Andefedt, Kartofler
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 1 time 15 minutter
Samlet tid 1 time 25 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Kom andefedt i et fad, og skær kartoflerne som hasselback. 
  • Kom kartoflerne i fadet, og drys godt med salt over.
  • Kartoflerne skal nu bage i alt fra 60-75 minutter eller, indtil de er dejlig gyldne og sprøde.
  • Jeg vendte kartoflerne hvert 10. minut, så kartoflerne blev stegt i andefedt over det hele.
  • Når de er færdige, så drysses de med lidt mere salt. 
  • Server med creme fraiche og purløg.
  • Velbekomme. 

Noter

Har du ikke andefedt, så anbefaler jeg blot at du laver almindelige hasselback kartofler. Den opskrift har jeg lige HER

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Hasselback Kartofler I Andefedt - Opskrift På De Bedste Hasselback Kartofler Hasselback Kartofler I Andefedt - Opskrift På De Bedste Hasselback Kartofler Hasselback Kartofler I Andefedt - Opskrift På De Bedste Hasselback Kartofler