Virkelig lækre og nemme chokoladetrøfler med nutella og saltede chips. De tager ikke lang tid at lave og så smager de bare fantastisk! Rullet i sprøde saltede chips, da salt og sød går så godt sammen.

Disse chokoladetrøfler er lavet med hvid og mørk chokolade, men du kan nemt bytte ud med anden chokolade eller kun lave dem med én slags chokolade. Det bestemmer du helt selv. Trøflerne kan også rullet i din yndlings chips.

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Find andre opskrifter med chokolade på min blog lige HER.

De Bedste Chokoladetrøfler Med Nutella Og Saltede Chips De Bedste Chokoladetrøfler Med Nutella Og Saltede Chips

De Bedste Chokoladetrøfler Med Nutella Og Saltede Chips
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

De Bedste Chokoladetrøfler Med Nutella Og Saltede Chips

Lækre chokolade trøfler med nutella og saltede chips. De er så lækre og nemme alt lave. Chipsene holder sig sprøde i flere dage. Opbevar trøflerne i en lufttæt beholder i køleskabet. 
Ret Dessert
Keyword Trøfler
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Smelt hvid og mørk chokolade sammen i mikroovnen 10-15 sekunder ad gangen og rør så i det. Gentag indtil helt smeltet. 
 • Rør nutellaen i chokoladen. 
 • Lun fløden i mikroovnen og rør i chokolademikset. 
 • Stil skålen i køleskabet, indtil massen har sat sig. 
 • Blend i mellemtiden chipsene i en foodprocessor. Du bestemmer selv om det skal være groft eller fint. 
 • Når chokolademassen har sat sig, så tages formen ud. Er massen for hård til at bruge en ske med det samme, så lad den stå 15-20 minutter. 
 • Det er vigtigt at dine hænder er kolde og at de altid skylles under koldt vand.
 • Forsøg at tag en kugle af chokoladen, da dette gør at du skal rulle i kortere tid. Rul klumpen/kuglen til en fin kugle og rul så kuglen i chipsene, indtil helt dækket. 
 • Skyl hænderne og gentag dette. Sådan fortsætter du, indtil du har brugt alt chokolademassen og har en masse lækre trøfler. 
 • Stil dem i køleskabet i en lufttæt beholder i en time eller indtil de skal serveres (max 3-4 dage pga fløden). 
 • Velbekomme. 

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

De Bedste Chokoladetrøfler Med Nutella Og Saltede Chips