Biscotti Med Vanilje

Biscotti Med Vanilje

Lækre sprøde biscottis med vanilje

Jeg har bagt de her småkager et par gange, min morfar elsker dem, specielt når han har en god kop kaffe ved siden af. Jeg har før i tiden altid bagt efter en opskrift, men nu var det altså på tide jeg lavede min egen opskrift. Jeg prøvede at komme lidt vaniljesukker i for at give småkagerne noget sødme, og det gjorde dem faktisk kun endnu bedre! De er super nemme og lave og gode at have med som værtindegave eller hvad man nu kalder det!

Cirka 40 stk (kommer an på hvor tykt eller tynde du skærer dem)
Opskrift:
2 1/4 æg (ja det lyder lidt underligt, men jeg tilføjede en smule ekstra af en æg for at få dejen til at hænge bedre sammen)
165 g sukker
65 g smør
300 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
1/4 tsk salt
250 g mandler

Fremgangsmåde:
Tag smørret ud i lidt tid før brug, så det kan blive lidt blødt, eller giv det et par sekunder i mikrobølgeovnen.
Tænd ovnen 165 grader C varmluft eller 180 C normal ovn.
bland hvedemel, sukker, bagepulver, vanilje og salt i en skål. Bland så smørret i med dine hænder og få det blandet godt ind i. Tilsæt så æg. Tag så blandingen ud på bordet og hæld de 250 g mandler ud på bordet. Ælt så mandlerne godt ind i dejen, dem alle sammen! Lav så 3 portioner og rul ud i cirka samme længde som din bageplade måske et par cm mindre i hver ende. Bag så i ovnen i cirka 25 minutter eller til de er ved at blive gyldne. Tag dem så ud, og skær dem ud i 1½-2 cm tykke skrå skriver, lig dem på bagepladen og bag i omkring 15 minutter eller indtil de er gyldne inden i.

Klar til servering, mums!

Velbekomme!

IMG_7459 IMG_7483

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *