Taco forårsruller er den perfekte snack, men de er også rigtig gode som et måltid med en god salat til.

Jeg kalder dem taco forårsruller pga. tacokrydderiet i fyldet, men meget andet taco er der ikke i dem. De er proppet med grøntsager, kød, cheddar og mascarpone og de smager SÅ godt.

Forårsrullerne er rigtig nemme at lave, det der tager mest tid er at de skal rulles og ventetiden på at fyldet køler. Skal disse forårsruller laves til gæster, så kan selve fyldet sagtens laves dagen før og forårsrullerne kan også sagtens forberedes i god tid – tjek evt. noter længere nede.

Opskrift på taco forårsruller

Taco forårsruller
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 5 stemmer

Taco forårsruller

Lækre og nemme taco forårsruller med masser af grøntsager. Perfekt som snack eller som aftensmad med en god salat til. Indeholder reklame for Nemlig.
Ret Forårsruller
Køkken Fusion
Keyword Forårsruller, Grøntsager, Oksekød, Taco
Forb. tid 1 time 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Køletid 1 time
Samlet tid 2 timer 40 minutter
Antal 45 stk

Ingredienser

Handl alle ingredienserne til opskriften hos Nemlig

Sådan gør du

  • Snit spidskål i tynde strimler, hak løg og hvidløg, skær peberfrugt i tern og riv gulerødder og squash på den grove side af rivejernet.
  • Steg grøntsagerne i lidt olie og når de er færdige, så fjernes de fra gryden.
  • Kom lidt mere olie i gryden og steg oksekødet. Kom så tacokrydderi og tomatpuré i og steg med. Vend til sidst grøntsagerne i og smag mikset til med salt og peber. Kom mikset i en skål.
  • Lad mikset køle i køleskabet i en times tid. Det er blot så fingrene ikke brændes og osten ikke smelter, når der skal rulles forårsruller.
  • Imens skæres cheddarosten i skiver og en melklister røres. Melet røres med vand, indtil du har en klumpfri melklister, som er tynd nok til at kunne smøre med den, men ikke så tynd at den løber helt af fingeren, når den dyppes i.
  • Pak forårsrulledejen ud og kom den under et let fugtet viskestykke.
  • Fordel 3 stykker forårsrulledej ud på bordet og kom en lille klat mascarpone i ét hjørne på hvert stykke dej. Så en skive ost og så en god spsk oksekødsfyld. Men en finger kommes lidt af melklisteret på den modsatte hjørne af hver stykke dej.
  • Rul nu fyldet ind i forårsrulledejen. Efter et par rul, så foldes siderne ind og der rulles det sidste. Så har du 3 forårsruller. Gentag, indtil alt fyldet er brugt.
  • Varm olie i en gryde til 180 grader og fritér 4-5 forårsruller ad gangen, indtil de er gyldne. Lad dem dryppe af på lidt køkkenrulle.
  • Servér de færdige forårsruller sammen med creme fraiche og salsa. Velbekomme.

Noter

Forårsrullerne kan sagtens laves helt færdige og friteres. Så kan de gemmes på køl og så lunes i en airfryer eller ovnen, indtil de er sprøde. De kan også blot rulles uden at blive friteret og så kan de fryses ned. Så de kan nemt forberedes i forvejen.

Tips til opskriften

Forårsrullerne kan sagtens laves helt færdige og friteres. Så kan de gemmes på køl og så lunes i en airfryer eller ovnen, indtil de er sprøde. De kan også blot rulles uden at blive friteret og så kan de fryses ned. Så de kan nemt forberedes i forvejen.

Taco forårsruller

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest.

Relaterede Indlæg

Mini pølsehorn i fad

Mini pølsehorn i fad

Mini pølsehorn i fad eller mini pull apart pølsehorn smager så godt! Jeg har fyldt dem med ost for at give dem lidt ekstra smag. Skal de piftes endnu mere op så kan du f.eks. komme lidt flødeost indeni eller en smule sennep og/eller ketchup. Jeg har i nogle år set…

Mini hvidløgsbrød toast

Mini hvidløgsbrød toast

Mini hvidløgsbrød toast med 2 slags ost og hvidløgssmør. De er perfekte til enhver anledning! Brug hvidløgsbrødene som tilbehør til sommerens grillmad, pastaretter, supper og meget andet. De er også gode til tapasbordet eller som snack. Jeg bruger 2 slags ost i disse…

Friterede pickles

Friterede pickles

Friterede pickles eller friterede syltede agurker smager himmelsk! Jeg har egentlig aldrig helt brudt mig om at spise syltede agurker “rent” altså uden noget. Men i burgere, dressinger, på hotdogs og meget andet synes jeg, at agurkesalat smager så godt. Jeg prøvede…