Nemme popcornbrud med popcorn og chokolade. Det er en super snack til julen og en snack, som ungerne nemt kan være med til at lave.

Jeg elsker at lave snacks, hapsere og konfekt i løbet af december måned. Lige bruge 10 min eller 1 time alt efter hvor meget tid jeg har, smække noget julemusik på og så ellers hygge mig i køkkenet. Jeg synes, at det er vigtigt at finde tid til julehyggen i den travle hverdag for før vi ved af det, så er julen ovre og der skal nu gå endnu et år… Jeg elsker bare julen!

Prøv også opskriften på mine brud med chips og M&M’s. De smager fantastisk!

Tips til disse popcornbrud

Det her er bare en basis opskrift. Med mængden af popcorn og chokolade. Du kan bruge lige den chokolade du har lyst til og du kan nemt tilføje f.eks. peanuts, M&M’s, skumfiduser eller andet til disse brud.

Du kan også vælge at farve disse brud, når de har sat sig i køleskabet med f.eks. spiselig glimmer eller andet, så ungerne kan hygge sig med at pynte dem.

Popcornbrud Med Chokolade - Snack Til Jul Med Popcorn Og Chokolade Popcornbrud Med Chokolade - Snack Til Jul Med Popcorn Og Chokolade

Popcornbrud Med Chokolade - Snack Til Jul Med Popcorn Og Chokolade
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 1 stemme

Popcornbrud Med Chokolade - Snack Til Jul Med Popcorn Og Chokolade

En basis opskrift på popcornbrud, som du nemt kan sætte dit eget præg på.
Ret Snack
Keyword Chokolade, Popcorn, Slik
Forb. tid 5 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Pop popcornene i mikroovnen og mål så 12,5 dl af - husk at sortere kernerne fra.
  • Smelt chokolade i mikroovnen eller over vandbad.
  • Rør chokolade og popcorn sammen.
  • Kom bagepapir i en brownie eller rugbrødsform (andre forme kan selvfølgelig også bruges eller bare en skål)
  • Når popcorn og chokolade er godt blandet, så kommes det hele i formen og trykkes godt sammen.
  • Stil i køleskabet i et par timer og blandingen kan nu tages ud af formen og skæres i mindre stykker.
  • De er nu klar til servering.
  • Velbekomme.
Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Popcornbrud Med Chokolade - Snack Til Jul Med Popcorn Og Chokolade Popcornbrud Med Chokolade - Snack Til Jul Med Popcorn Og Chokolade