Pizza med tomat og burrata smager forrygende. Denne pizza er den perfekte sommerpizza, som de fleste vil elske! Jeg topper pizzaen med marinerede tomater og burrata.

Jeg er dog en af dem, som synes, at burrata er lidt kedelig i sig selv. Så jeg topper med pesto og flagesalt og så bliver det bare lækkert!

Prøv også pizza med kartoffel og bearnaise.

Opskrift på pizza med tomat og burrata

Pizza med tomat og burrata
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 1 stemme

Pizza med tomat og burrata

Lækre og skønne pizzaer med tomater og burrata. Opskriften giver 2 stk, men kan fint mætte 4 personer med en lækker salat til. Indeholder reklame for Nemlig.
Ret Pizza
Køkken Fusion
Keyword Burrata, Pizza, Tomat
Forb. tid 22 minutter
Tilb. tid 8 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 2 stk

Ingredienser

Handl hele opskriften på Nemlig med ét klik – alle ingredienser kommes i kurven

Sådan gør du

  • Skær tomaterne i kvarte og hak rødløg, hvidløg og persille. Rør alt sammen med olie, citronsaft, salt og peber
  • Tænd ovnen på 225 grader varmluft og kom bagepapir på 2 bageplader.
  • Riv cheddarosten. Fordel de to pizzabunde på bagepladerne og top dem med de to oste. Bag pizzaerne i 6-7 minutter, eller indtil osten får lidt farve.
  • Top de færdigbagte bunde med tomatsalaten – husk at lade væsken dryppe fra. Kom så en burrata på hver og ryk burrataen fra hinanden med to gafler.
  • Kom pesto på hver burrata og top med flagesalt. Velbekomme.

Noter

Pizzaerne kan også spises kolde dagen efter. 

Tips til opskriften

Er der rester, så kan de nydes kolde dagen efter, men lun ikke pizzaerne, da tomatsalaten og burrata er bedst serveret kold.

Jeg bruger en rucola pesto på toppen, men du kan bruge lige den pesto, som du bedst kan lide.

Pizza med tomat og burrata

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest.

Relaterede indlæg

Bearnaise Kartoffelpizza

Bearnaise Kartoffelpizza

Bearnaise kartoffelpizza er en af mine nye favoritter! Jeg bruger både en bearnaise mascarponecreme på bunden og så serveres pizzaerne med den mest fantastisk bearnaisedressing. Denne pizza er tæt på vanedannende… Den smager SÅ godt. Jeg har valgt den helt nemme…

Nemme mini pizzaer

Nemme mini pizzaer

Nemme mini pizzaer, som kan fyldes med lige det du allerbedst kan lide! Her har jeg lavet nogle favoritter som kartoffelpizza og pepperonipizza. Begge dele er pizzafyld, som vi virkelig elsker! Mini pizza er perfekt til både snack, buffetbordet, madpakken og…

Pizzahapsere

Pizzahapsere

Pizzahapsere kan både bruges som snack i madpakken eller som et måltid med en skøn salat til eller gnavegrønt og en god dressing. Prøv også butterdejshapsere med havarti og bacon. Opskrift på pizzahapsere Pizzahapsere Lækre sprøde pizzahapsere – perfekte til tapas,…