Parmesan Crust Toast Med Skinke Og Ost

Parmesan Crust Toast Med Skinke Og Ost

Jeg elsker helt almindelig toast, men jeg elsker denne her luksus toast endnu mere! Super lækker med masser af parmesan udenpå, som giver toasten en helt fantastisk sprødhed.

Inden jeg starter, så vil jeg gerne benytte et par linjer til at sige tak. Tusind tusind tak! Tak for alt den hjælp jeg har fået de sidste 2 dage på min youtube kanal. Det betyder bare så ubeskrivelig meget for mig og jeg er helt rørt over hvor mange fantastiske og hjælpende mennesker, der er her i verden. Så af hjertet tak! 😀 Jeg taler om min situation i den her video. Nå, lad os komme videre til opskriften!

Du laver så mange, som du ønsker at lave!

Du skal bruge:
Masser af frisk revet parmesan
Godt med smør
Toastbrød
Skinke i skiver
Cheddar
Tynde skiver tomat
Tynde skiver rødløg

Sådan laves de:

Vil du hellere se mig lave toasten på video, som viser alt trin for trin?

Så kan du finde videoen på min danske youtube kanal lige HER

Smør et godt lag smør ud på den ene side af to skiver brød.

Kom masser af frisk revet parmesan på en tallerken og dyp brødene i med smørsiden nedad, så de er dækket helt af parmesan (se evt min video).

Kom nu cheddar på den side uden parmesan på det ene stykke brød.

Kom herefter 1-2 skiver skinke på.

Så 4 tynde skiver tomat og lidt tynde skiver løgringe.

Slut af med mere cheddar på toppen og kom den anden skive brød ovenpå med siden med parmesan op ad.

Du laver nu så mange af disse, som du kan spise 😀

De kan nu komme i en toastmaskine, på panden eller i en paninigrill. Jeg har brugt en paninigrill, da jeg er vild med de striber, som maskinen giver. Når de er flotte gyldne, så er de færdige. Når de køler lidt så vil parmesanen give den sprødeste crust!

Server dem varme.

Velbekomme!

Hvis du/I ikke får spist dem alle sammen, så kan de gemmes i køleskabet til senere og lunes i ovnen indtil de er sprøde igen.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *