Meltaways – Chokolade Hapsere Der Smelter I Munden – Juleslik

Meltaways – Chokolade Hapsere Der Smelter I Munden – Juleslik

Meltaways, jeg elsker dem! De smelter i munden med det samme og så smager de fantastisk. De tager ingen tid at lave og kræver ikke ret meget. Det eneste er at de er virkelig meltaways, så man kan ikke sidde med den i hånden alt for længe.

Det er tid til mere juleslik her på bloggen og der kommer de næste par dage! I går lavede jeg mælkechokolade med hjemmelavede saltede mandler og den opskrift finder du lige HER. Lav dem sammen med disse meltaways og så har du masser af lækre julegodter til julen.

Meltaways er noget jeg har lavet i flere år og de er bare et hit. Jeg laver dem ret store og så plejer jeg at skære dem i små mundrette stykker, når de bliver serveret i en skål med alt juleslikket.

Noter til meltaways

Du kan f.eks. komme nødder i, hvis du vil have noget at knase i.

Meltaways - Chokolade Hapsere Der Smelter I Munden - Juleslik Meltaways - Chokolade Hapsere Der Smelter I Munden - Juleslik Meltaways - Chokolade Hapsere Der Smelter I Munden - Juleslik

Meltaways - Chokolade Hapsere Der Smelter I Munden - Juleslik
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 2 stemmer

Meltaways - Chokolade Hapsere Der Smelter I Munden - Juleslik

Skønne meltaways!
Ret Konfekt
Keyword Chokolade
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 10 minutter
Antal 6

Sådan gør du

  • Smelt alle ingredienser sammen over vandbad eller i mikroovnen.
  • Kom dem i små eller store konfektforme og stil dem i køleskabet, indtil de har sat sig og så er de klar til servering.
  • Velbekomme.

Noter

De er bedst at opbevare i køleskabet, da de bliver bløde af at stå ude. De hedder jo ikke meltaways for ingenting! 🙂
Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Meltaways - Chokolade Hapsere Der Smelter I Munden - Juleslik Meltaways - Chokolade Hapsere Der Smelter I Munden - JuleslikSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *