Chokolade og saltede mandler! Hvad kan gå galt? Det eneste der kan gå galt er at man måske spiser flere end man burde. Det er dog også jul, så hvorfor ikke nyde det lidt ekstra! Disse er lavet med hjemmelavede saltmandler og de er så nemme at lave. Dette juleslik er også en god værtindegave.

I dag har jeg lavet saltmandler og jeg lavede dobbelt portion. Så nogle af disse skulle bruges til lidt slik til julen. 200 g saltmandler blev derfor udviklet til disse lækre chokoladehapsere.

Find min opskrift på saltede mandler lige HER.

Noter til juleslik med saltede mandler

Du kan sagtens tilføje andre nødder end mandler. Du kan også tilføje flere nødder end jeg har tilføjet i opskriften her.

Mælkechokoladen kan skiftes ud med mørk chokolade, hvid chokolade eller en blanding.

Juleslik Med Saltede Mandler Og Chokolade - Hjemmelavet Juleslik Juleslik Med Saltede Mandler Og Chokolade - Hjemmelavet Juleslik

Juleslik Med Saltede Mandler Og Chokolade - Hjemmelavet Juleslik
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 3 stemmer

Juleslik Med Saltede Mandler Og Chokolade - Hjemmelavet Juleslik

Saltmandler og chokolade - en himmelsk kombination! Find min opskrift på saltmandler lige her
Ret Saltede Mandler, Snack
Keyword Saltmandler
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 35 minutter
Antal 8

Ingredienser

Sådan gør du

  • Hak mandlerne i mindre stykker.
  • Smelt chokoladen i mikroovnen eller over vandbad.
  • Rør chokoladen sammen med mandlerne og fordel nu blandingen i små konfekt forme eller bare i "klatter" på et stykke bagepapir på en bageplade, tallerken eller skærebræt.
  • Stil dem i køleskabet og når de har sat sig, så er de klar til servering.
  • Velbekomme. 
Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Juleslik Med Saltede Mandler Og Chokolade - Hjemmelavet Juleslik Juleslik Med Saltede Mandler Og Chokolade - Hjemmelavet Juleslik