Chokoladebrud med tivolistænger, M&M’s og peanuts. De kan også laves med f.eks. rester af juleslikket.

Denne opskrift er fra december, men jeg havde simpelthen ikke tid til at udgive opskriften før nu. Den er super nem og lækker! Jeg elsker kombinationen af de lidt syrlige tivolistænger med den søde chokolade og de saltede peanuts!

Prøv også disse chokoladebrud med bugles chips! De er mega gode!

Tips til chokoladebrud

Disse chokoladebrud kan laves med andet slik, evt. juleslik eller rester af julekonfekten. Jeg synes også, at de smager herligt med chokofanter i stedet for tivolistænger.

Chokoladebrud - Chokoladebrud Med Tivolistænger, M&Ms Og Peanuts Chokoladebrud - Chokoladebrud Med Tivolistænger, M&Ms Og Peanuts

Chokoladebrud - Chokoladebrud Med Tivolistænger, M&Ms Og Peanuts
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 3 stemmer

Chokoladebrud - Chokoladebrud Med Tivolistænger, M&Ms Og Peanuts

Lækre chokoladebrud til fredagshygge.
Forb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Smelt mælkechokoladen i mikroovnen eller over vandbad. Jeg smeltede i mikroovnen og gav chokolade 10-15 sekunder ad gangen og gentog dette 3-4 gange indtil chokoladen var helt smeltet.
  • Skær tivolistængerne i mindre stykker.
  • Rør chokoladen sammen med peanuts, tivolistænger og M&M's.
  • Kom bagepapir i en brownieform eller anden form og kom chokoladeblandingen i.
  • Stil formen i køleskabet i et par timer og herefter er den klar til at blive taget ud og skåret i mindre stykker.
  • Velbekomme. 
Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Chokoladebrud - Chokoladebrud Med Tivolistænger, M&Ms Og Peanuts Chokoladebrud - Chokoladebrud Med Tivolistænger, M&Ms Og Peanuts