Butterdejspakker med oksekød og pikantost er et stort hit hos både børn og voksne. Fyldet kan også nemt ændres, så butterdejstærterne passer til enhver smag.

Butterdejspakker med ost og krydret oksekød er er stor hit herhjemme. Små butterdejstærter med fyld er den perfekte madpakkeidé og til picnickurven. De smager særligt godt varme til aftensmaden med en god salat til.

Prøv også butterdejstærte med oksekød

Opskrift på butterdej med oksekød

Butterdejspakker med oksekød
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 4 stemmer

Butterdejspakker med oksekød

Lækre butterdejspakker med pikantost og krydret hakket oksekød
Ret Butterdejspakker
Køkken Dansk, Fusion
Keyword Butterdejshapser, Butterdejspakker
Forb. tid 35 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 50 minutter
Antal 10 stk

Ingredienser

Sådan gør du

  • Hak løg og peberfrugt og steg på panden sammen med lidt olie, oksekød, salt og peber.
  • Tilføj spidskommen, koriander og tomatpasta og steg videre. Smag mikset godt til med mere salt og peber.
  • Kom kødsaucen i en stor bøtte og spred det godt ud og kom på køl.
  • Imens så tændes ovnen på 200 varmluft, 1 æg piskes let og osten skæres i skiver.
  • Del den ene butterdejsplade i 10 firkanter og top med pikantost i midten, så kanten er fri for fyld hele vejen rundt, så et par gode spsk kødsauce og en skive ost.
  • Del den anden rulle butterdej i 10 og kom disse 10 ovenpå dem med fyld – tip er at strække butterdejsstykkerne lidt, så de nemmere kan lukkes over fyldet. Luk dem alle godt. Så du har 10 pakker.
  • Kom dem på en bageplade, stik dem alle i toppen med en kniv et par gange og pensl med æg og drys med sesam. Bag i cirka 15 minutter eller, indtil de er flotte gyldne. Velbekomme.

Noter

Butterdejspakkerne er frysevenlige og skal blot tø op og kan så lunes i ovnen eller i en airfryer.

Tips til opskriften

Når disse butterdejshapsere med oksekød skal nydes, så kan butterdejspakkerne spises både varme og kolde. Skal de nydes varme, så kan de lunes i ovnen eller i en airfryer.

Hvis du ikke helt bryder dig om tacokrydderismagen fra spidskommen og stødt koriander, så kan disse to skiftes ud med oregano og basilikum.

Butterdejspakker med oksekød

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest.

Relaterede indlæg

Melts med pepperoni og pfefferoni

Melts med pepperoni og pfefferoni

Melts med pepperoni, pfefferoni, ost og skinke smager så godt! De laves med butterdej og bunden er fyldte med lækre sesamfrø, som giver en fantastisk smag! Pfefferoni kaldes også peperoncini og det er små syltede peberfrugter/chili og de kan købes både stærke og…

læs mere
Pizzahapsere

Pizzahapsere

Pizzahapsere kan både bruges som snack i madpakken eller som et måltid med en skøn salat til eller gnavegrønt og en god dressing. Prøv også butterdejshapsere med havarti og bacon. Opskrift på pizzahapsere Pizzahapsere Lækre sprøde pizzahapsere – perfekte til tapas,…

læs mere
Små svampetærter

Små svampetærter

Små svampetærter med butterdej er en lækker spise til aftensmaden eller frokosten. De kan også nydes kolde i madpakken. Jeg elsker mikset af butterdej, svampe og ost. Butterdej er rigtig god til tærter, da de færdige tærter også kan nydes kolde. Opskriften på små…

læs mere