Det her er et lille personligt indlæg, så I lærer mig, Julia Ring Olsen, lidt bedre at kende. Jeg vil fortælle om mine tanker og idéer for madbloggen i det nye år og om der kommer gang i youtube igen. En ting kan jeg sige allerede nu – jeg håber, at I er klar på endnu et år med One Kitchen!

Jeps, det her bliver et lille personligt indlæg om mig, mine tanker og idéer om madbloggen, YouTube og min egen fremtid. 2018 har været et vildt år. Året har budt på hårde perioder, men også på helt fantastiske perioder. Jeg har udviklet mig meget i 2018. Jeg har lært at tro mere på mig selv og det jeg kan. Jeg er blevet mere selvsikker og det er bestemt også på tide, fordi jeg blev 25 i september. Et styks voksen kvinde – tiden flyver!

Først og fremmest, så må jeg nok hellere sørge for at få taget nogle nye billeder af mig selv i det nye år, så fremtidige personlige indlæg indeholder et billede af mig og ikke en collage af mine madbilleder 🙂

I august stoppede jeg med at lave madvideoer på YouTube. Det var først meningen at pausen kun skulle vare sommeren ud, fordi vores lejlighed simpelthen bliver så varm, at det er ulideligt at stå foran kameraet hele dagen med en varm ovn og herefter bruge mange timer med at redigere videoer. Jeg følte ikke, at jeg kunne lave de videoer, som jeg gerne ville lave. Derfor besluttede jeg at tage en pause og holde sommerferie fra YouTube. Efter august dukkede noget andet op (som jeg er meget taknemmelig for og som jeg glæder mig til at fortælle jer meget mere om i den kommende tid, men det bliver desværre ikke helt endnu). Det som dukkede op, tog det meste af min tid. Det tog faktisk så meget tid, at jeg i små perioder ikke kunne finde tid til at holde fast i 6 opskrifter om ugen og en madplan. Så der var slet ikke tid til at tage fat i YouTube igen.

Nu kommer vi ind i 2019, et nyt år og hvad så? I det nye år har jeg endelig tid til mig selv igen, tid til bloggen og tid til YouTube! Yes, jeg starter med madvideoer igen! Desværre er jeg ret afhængig af godt lys, fordi mit køkken er så langt væk og sollys ser vi altså ikke meget af om vinteren i Danmark. Derfor vil jeg forsøge at få lavet én ny video om ugen, så jeg starter stille og roligt ud. Jeg vil desuden bringe jer mindst 6 nye opskrifter om ugen + en madplan hver lørdag. Så 2019 byder endelig på tid til det hele og det glæder jeg mig til!

Vidste du godt, at jeg elsker at være kreativ? Jeg elsker at tage billeder, male, tegne og skrive. Jeg købte i december en masse vandfarver, pensler og tykt papir til vandfarver og jeg glæder mig uendelig meget til at kunne få tid til at tage en time eller to for mig selv engang i mellem og bare slukke alt elektronik og være kreativ. Jeg er ikke god til at male, men jeg elsker det alligevel!

I 2019 har jeg desuden planer om at få skrevet en kogebog. Om jeg ender med at udgive den som e-bog selv eller prøver lykken og sender den ind til et forlag, det må tiden vise. For halvandet år siden udgav jeg en e-bog med is og andre lækkerier (den bog kan du finde lige her). Så jeg føler, at det er på tide med en bog fyldt med salte retter og som alle kan være med på. Den bog glæder jeg mig virkelig til at komme i gang med!

2019 bliver også året, hvor jeg vil forsøge at være mere personlig på min instagram profil, så I lærer mig bedre at kende og får bedre indblik i mit liv.

2019 bliver derfor et år, som jeg virkelig glæder mig til. Jeg tror aldrig, at jeg har glædet mig så meget til et nyt år, som jeg gør lige nu. Jeg har endelig det overskud der skal til og det gør mig så glad. Jeg vil gøre alt for at gøre 2019 til mit år. Året hvor Julia Ring Olsen for alvor bliver til noget. Udgiver en kogebog (e-bog eller ægte bog, hvis et forlag vil have mig (kryds lige fingre ikke?)), får udgivet masser af nye opskrifter her på bloggen, får lavet masser af nye madvideoer til YouTube og finder tiden til at være kreativ. Jeg smiler imens jeg skriver dette. 2019 skal nok blive et helt igennem fantastisk år og jeg håber, at I vil være med til at følge rejsen her på bloggen og de sociale medier!

Tak, fordi I læser med!