Nic nac nuggets er det stort hit hjemme hos os. De kan spises som snack med en god dip til. F.eks. en chilimayo eller en ranchdressing.

Nuggets med nic nacs kan også bruges i pitabrød, sandwiches, tortillas eller serveres sammen med en god salat.

Hvis du ikke kan finde nic nacs, så bare brug andre coated peanuts. F.eks. chilipeanuts eller andet peanuts med sprød dej omkring.

Prøv også min nic nac burger – den smager så godt!

Hjemmelavede nuggets med nic nacs

Nic Nac nuggets
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 3 stemmer

Nic Nac nuggets

Lækre sprøde Nic Nac nuggets, som ingen tid tager at lave.
Ret Nuggets
Køkken Fusion
Keyword Kylling, Nic Nacs
Forb. tid 40 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 50 minutter
Antal 22 stk

Ingredienser

Handl hele opskriften hos Nemlig – alle varerne lægges i kurven og så kan der nemt handles ind.

Sådan gør du

  • Hak løget fint.
  • Kom bouillonterning og vand i en lille skål og lun kort i mikroovnen. Det skal blot lige smelte sammen og ikke blive meget varmt.
  • Rør kylling sej med salt og rør så løg, bouillonmikset og peber i.
  • Form cirka 22 små nuggets af kyllingemikset.
  • Blend alle nic nacs i en minihakker eller foodprocessor og kom de knuste nic nacs i en skål. I en anden skål tilføjes mel og i en tredje skål kommes æg i og let pisk dem.
  • Vend nuggets i mel, æg og til sidst nic nacs. Når de alle er paneret, så steges de nogle stykker ad gangen i en god mængde olie på panden. Så er de klar. Velbekomme.

Tips til opskriften

De kan sagtens laves i forvejen og opbevares på køl i 2-3 dage. Før servering så lunes de i ovnen eller steges på panden eller i airfryeren. Bruges panden, så bare en lille smule olie denne gang.

Nic Nac nuggets

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest.

Relaterede indlæg

Huli huli kylling

Huli huli kylling

Huli huli kylling smager fantastisk! Det er en opskrift på grillet marineret kylling. Overlår marineres i en marinade bestående af blandt andet ananasjuice, soya og ingefær. Huli betyder “vende”, og kyllingen skal vendes flere gange på grillen for at få masser af…

Pasta med kylling og mascarpone

Pasta med kylling og mascarpone

Pasta med kylling og mascarpone er en superlækker ret, som ikke tager ret lang tid at bikse sammen. Den kan sagtens piftes op med lidt grøntsager i selve retten – f.eks. squash, spidskål eller gulerødder, men husk blot at smage retten ekstra godt til og evt. stege…

Fyldt Pitabrød

Fyldt Pitabrød

Fyldt pitabrød med krydret kyllingefars og ost serveret med en yoghurtsauce og chilismør. Disse fyldte pitabrød er lavet med inspiration fra arayes. Arayes er fyldt fladbrød eller pitabrød med en krydret oksefars. Denne opskrift på fyldt fladbrød er en skøn ret som…