Jalapeño popper forårsruller er den perfekt lækre snack eller idé til tapasbordet – men lav endelig nok. De er et mega hit!

En forslag som dip til er en lækker salsa enten hjemmelavet eller købt. De er også også virkelig gode serveret som de er.

Forårsrulledej købes i asiatiske supermarkeder på frost og jeg anbefaler altid at købe et par ekstra pakker til fryseren. Forårsrulledej kan fyldes med lige det fyld man elsker – prøv også mini forårsuller med grøntsager.

Opskirft på jalapeño popper forårsruller

Jalapeño Popper Forårsruller
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 5 stemmer

Jalapeño Popper Forårsruller

Lækre sprøde forårsruller med jalapeño popper fyld. Jeg laver 20 alm størrelse forårsruller, men man kan også lave 30 mindre i stedet for.
Ret Forårsruller
Køkken Amerikansk
Keyword Bacon, Forårsruller, Jalapeños, Ost
Forb. tid 1 time
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 1 time 15 minutter
Antal 20 stk

Ingredienser

Sådan gør du

 • Skær bacon i mindre stykker og steg sprødt.
 • Riv de to oste.
 • Skær jalapeños og peberfrugt i små tern – fjern kerner og membran fra begge dele før de skæres i tern – se evt. video længere nede i indlægget.
 • Rør bacon, ost, jalapeños, peberfrugt og flødeost med lidt salt og peber.
 • Tag en plade forårsrulledej og kom et fugtigt viskestykker over resten af dejen, så den ikke tørrer ud.
 • Kom en portion fyld i det ene hjørne – se evt. video længere nede for mængde.
 • Nu skal fyldet blot rulles ind i forårsrullerdejen – rul den stramt og når du kommer til midten foldes enderne ind og der rulles igen. Lige før den lukkes smørres der lidt letpisket æg på det sidste dej – det vil fungere som lim.
 • Gentag processen, indtil alle forårsruller er lavet.
 • Varm olie op i en gryde til 180 grader og fritér 4-6 forårsruller ad gangen – alt efter hvor stor en gryde der bruges. De skal fritére, indtil de er gyldne.
 • Når alle er stegt, så er de klar til servering.
 • Velbekomme.

Noter

Skulle der gå hul på en forårsrulle i olien, så få den op – da osten vil løbe ud i olien. Fjern den ost, der er løbet ud (det vil ligge i overfladen) med en hulske og steg de andre forårsruller. Når alle er stegt kan du stege den/de der er gået hul på, så kun disse bliver lidt “grimme” udenpå af den ost, der kommer i olien.
Disse forårsruller kan sagtens gemmes på køl efter de er færdigstegt og så lunes enten i ovnen eller på en pande med en lille smule olie, når de skal nydes.

Tips til opskriften

Skulle der gå hul på en forårsrulle i olie, så får den op – da osten vil løbe ud i olien. Fjern den ost der er løbet ud (den vil lille i overfladen) med en hulske og steg de andre forårsruller. Når alle er stegt kan du stege den/de der er gået hul på, så kun disse blive lidt “grimme” udenpå af den ost der kommer i olien.


Disse forårsruller kan sagtens gemmes på køl efter de er færdigstegt og så lunes enten i ovnen eller på en pande med en lille smule olie, når de skal nydes.

Sådan laver jeg jalapeño popper forårsruller

Jalapeño Popper Forårsruller

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest