De her hjemmelavet Toffifee er helt vildt nemme at lave! De kræver kun 4 ingredienser og de smager fantastisk!

Hvem elsker ikke toffifee? Jeg gør i hvert fald. Til jul kan jeg godt lide at lave dem selv, når jeg laver juleslik til december. Jeg laver selvfølgelig også konfekt til julen… Julen er tiden hvor man skal hygge sig ekstra meget og først tænke på kalorierne senere… ikke?

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Disse toffifee tager ikke lang tid at lave og gæster og familie vil helt sikkert sætte pris på, at de er hjemmelavet. De smager meget tæt på de toffifee, som man køber.

Tips til hjemmelavet toffifee

Du behøver ikke bruge en form i halvcirkler. Du kan også lave dem i andre silikoneforme… f.eks. chokoladeforme i andre forme (f.eks. blomst eller hjerte), Bare du bruger en silikoneform, så de er nemme at få ud.

Hjemmelavet Toffifee Med Bare 4 Ingredienser

Sådan laves de:

Hvis du er i tvivl om fremgangsmåden kan du se mig lave dem på video HER

Hjemmelavet Toffifee Med Bare 4 Ingredienser
Udskriv Pin Opskriften
4.58 fra 7 stemmer

Hjemmelavet Toffifee Med Bare 4 Ingredienser

Hjemmelavet toffiee på ingen tid og så smager de herligt. Du bestemmer selv hvor mange du ønsker at lave og husk, at du kan se det på video, hvordan jeg laver dem. 
Ret Slik, Snack
Keyword Toffifee
Forb. tid 15 minutter
Nedkøling 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 15 stks

Ingredienser

Silikone form med halv kugler (der er plads til 15 i min - du kan også bruge en brugt toffifee kasse/form)

  • Karamel fudge (det man f.eks. køber i bland selv slik (hvilket også gøre denne opskrift så nem og hurtigt))
  • Nutella
  • Hasselnødder (en hel til hver toffiee)
  • Mørk chokolade

Sådan gør du

  • Bag hasselnødderne i ovnen 200 grader varmluft i 5 minutter. Kom dem i et rent viskestykke og rul skallen af. (Du kan også bare bruge hasselnødderne som de er og ikke bage dem for at lave disse toffifee endnu hurtigere)
  • De stykker karamel fudge man køber i bland selv slik er normalt cirka 15 gram stykket, men jeg skar noget af mine så de kun var cirka 10 gram, da mængden da passer bedre i min silikoneform. Varm 1-3 stykker fudge af gangen i mikroovnen. Giv dem 5 sekunder af gangen og vend dem, 5 sekunder mere og vend dem. Bliv ved med dette i 20-30 sekunder i alt. Indtil de er bløde men ikke flydende. Form dem så i silikoneformen (se evt min video) med en ske til de fylder hver deres hul. Når du har fyldt alle hullerne (min form har 15) kommes der en hasselnød i hver. Kom så en skefuld nutella i hver* og smelt derefter mørk chokolade og kom i en pose. Klip et hul i posen og sprøjt en dut på dem alle og klask formen ned i bordet et par gange så chokoladen flyder mere ud (hvis der er behov for det).
  • Hvis du vil have fyldet endnu mere fast kan du mikse nutella med mælkechokolade cirka 50/50.
  • Stil dem i køleskabet til de har sat sig og så kan du ellers bare poppe dem ud af formen og servere dem. Husk, hvis du ønsker at de skal være mere faste i fyldet, så bland nutella med noget smeltet mælke chokolade. Hvis du bare bruger nutella i fyldet, som jeg gør så er det bedst at have dem i køleskabet indtil servering, så nutellaen forbliver fast.
  • Velbekomme.
Sociale Medier:

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

Hjemmelavet Toffifee Med Bare 4 Ingredienser