Spaghetti Bolognese Calzone

Spaghetti Bolognese Calzone

Jeg lavede en stor portion spaghetti bolognese igår. Da vi skal have det igen i aften ville jeg pifte det lidt op. Det blev fyldet i nogle calzones, og de blev bare så lækre! Dejen er sprød og fyldt med luftbobler og spaghetti bolognesen inden i med ost – så godt!

2 stk (4 personer)
Opskrift:
1 portion pizzadej (find den HER)
½ portion spaghetti bolognese (find den HER)
250 g ost
2 x ½ tsk oregano
Smeltet smør med hakket hvidløg i (dette er selvfølgelig valgfrit, men det er så lækkert!)

Sådan her laver jeg dem:

Jeg bager mine på en pizzasten, hvis du ikke har sådan en, så skal de bages lidt længere tid i ovnen.
Tænd ovnen på 230 grader varmluft (ovnen skal stå i 45 minutter før du kommer den første pizza ind, hvis du bruger pizzasten og husk at komme din pizzasten ind i en kold ovn)

Del dejen i to portioner og rul dem ud.

Pensel lidt af den smeltede smør på med hvidløg i midten. Kom så 1/4 af osten på i midten og tag så noget spaghetti bolognese og kom på. Drys lidt oregano over og drys så 1/4 af osten over. Luk den så godt du kan og kom i ovnen i 10-12 minutter (længere tid hvis du ikke bruger pizzasten)

Gentag dette med den anden!

Server dem lune!

Velbekomme! 🙂

IMG_4360 IMG_43778 thoughts on “Spaghetti Bolognese Calzone”

  • Hej! jeg har på et pizzaria engang fået en indbagt med kebab, cremefraiche og chili indeni, så jeg tænkte om den opskrift på dejen mon kan bruges i den sammensætning?:)

  • Denne opskrift er ikke mindre end fantastisk.
    Jeg er vild med din side og dine opskrifter.
    Tror du det kunne være muligt at skrive mængden på både tørgær og alm. Gær i dine opskrifter, jeg bruger altid alm. Gær.
    Tak igen har man ikke prøvet denne opskrift går man virkelig glip af noget

    • Tusind tak Susanne! Jeg er ikke selv 100% sikker på den rigtige mængde af gær i forhold til tørgær, så derfor skriver jeg tørgær de steder hvor jeg bruger tørgær i opskriften. Det skal jo behandles en smule anderledes end alm gær 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *