Trefarvet flødeis smager fuldstændig fantastisk. Det er nostalgi og så alligevel meget bedre! Den hjemmelavet flødeis smager så godt.

Den cremede vaniljeis, den forfriskende jordbæris og den chokoladerige chokoladeis forenes i skøn harmoni for at skabe en fantastisk smagsoplevelse – samt smagen af nostalgi bare endnu bedre..

Hjemmelavet trefarvet is vil imponere dine gæster ved enhver lejlighed. Server den som en elegant afslutning på et festmåltid eller som en lækker belønning på en varm sommerdag.

Denne opskrift på trefarvet is er nem at følge og kræver blot nogle få ingredienser. Med en vejledning i trin for trin kan du let forberede denne trefarvede is derhjemme og i god tid.

Jeg har allerede her på bloggen delt alle tre opskrifter på isene, derfor er denne “opskrift” en fremgangsmåde til den trefarvede is. Den tager lidt tid med frysetider, men øj, den smager bare godt!

Prøv også daim islagkage.

Opskrift på trefarvet flødeis

Trefarvet Flødeis
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 4 stemmer

Trefarvet Flødeis

Lækker hjemmelavet flødeis med chokolade, vanilje og jordbær. Er det et dessertbord, så er der fint til i hvert fald 10 personer. Serveres isen som det eneste er 8 nok et bedre bud.
Ret Trefarvet is
Køkken Dansk, Fusion
Keyword Flødeis
Forb. tid 1 time
Tilb. tid 3 timer
Køletid 4 timer
Samlet tid 8 timer
Antal 10 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Lav baserne til alle 3 is og stil på køl i mindst 4 timer og forbered også jordbærmikset.
  • Efter de 4 timer, så køres vaniljeisen på ismaskinen, indtil det er en tyk softice.
  • I en stor rugbrødsform eller anden form kommes film i og vaniljeisen fordeles, så den fylder 1/3 – er der mere tilovers kan det fryses i en anden bøtte eller spises! Haps. Kom formen i fryseren.
  • Så køres chokoladeisen og det samme gentages igen, når isen er færdig, så fordeles den ovenpå vaniljeisen og formen kommes på frys igen og gentag til sidst med jordbærisen.
  • Når jordbærisen også er fordelt i formen, så stilles formen på frys i mindst 8 timer – så isen kan blive helt fast før den vendes ud og serveres. Det er ventetiden værd!
  • Velbekomme.

Noter

Isen kan fint holde et par måneder på frys, så skal der laves en masse forberedelser til en sammenkomst, kan den laves lang tid i forvejen. Bare husk at pakke fryseformen godt ind i film eller andet, så isen ikke tager smag fra noget i fryseren. 

Tips til opskriften

Disse flødeis skal laves på ismaskine for bedste resultat. Jeg anbefaler, at finde en opskrift til uden ismaskine i stedet for, for at få det bedste resultat, hvis man ikke har en ismaskine.

Du kan f.eks. bruge denne opskrift på vaniljeis og så tilføje samme jordbærmiks i den ene portion og samme mængde kakao i en anden portion og så have vanilje som den tredje portion. Den is skal ikke på maskinen og bare fryses direkte. Du kan dog overveje at fryse hver portion i en time eller to før den næste portion kommes ovenpå.

Trefarvet Flødeis

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest.