Sandwich Med Tunmousse

Sandwich Med Tunmousse

Sandwich med tunmousse er nemt og lækkert. De er perfekte til madpakken eller picnic. De kan laves med lige det brød du elsker.

Sandwich med tunmousse er en af mine favoritter. De kan forberedes dagen før og tages med på tur. Jeg laver tunmousse uden husblas, smør og fløde, så den er klar på bare 2 minutter og så er der hurtigt frokost. Du kan dog sagtens lave tunmousse med en af de nævnte ting, så skal den bare have tid til at sætte sig før den bruges til sandwiches.

Prøv også tuna melts.

Du kan også se mig lave dem på YouTube her.

Sandwich Med Tunmousse
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 2 stemmer

Sandwich Med Tunmousse

Lækre og nemme picnic sandwiches med tunmousse.
Ret Sandwich
Køkken Dansk
Keyword Tun
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 6 stk

Ingredienser

Sådan gør du

  • Snit løg og agurk i skiver og hak salaten.
  • Rør tun med creme fraiche og mayonnaise og smag til med citron, salt og peber.
  • Så skal sandwichene bare laves med løg, agurk, salat og tun.
  • De kan serveres med det samme eller holde sig til dagen efter på køl.
  • Velbekomme.

Noter

Jeg kan godt lide at bruge toastbrød til mine sandwiches her og lade dem stå indpakket på køl i et par timer før jeg serverer dem.

Sandwich Med Tunmousse

Jeg laver altid tunmousse uden fløde, husblas eller smør, da jeg synes det smager godt uden og så er det færdig på ingen tid. Du kan dog sagtens lave disse sandwiches med lige den tunmousse du elsker.

Salat, rødløg og agurk er nogle af mine favoritter til tun, men tomat, peberfrugt og andet er også skønt i.

Du kan sagtens lave tunmousse til tunsalat og røres f.eks. rødløg, majs, ærter og peberfrugt i.

Citronsaft er super vigtigt i en tunmousse eller tunsalat, da det bryder fedmen fra mayonnaise og går godt sammen med fisken.

Sandwich Med Tunmousse

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Sandwich Med Tunmousse


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *