Sandwich Med Tunmousse

Sandwich Med Tunmousse

Jeg elsker hjemmelavet tunmousse! Men jeg laver det altid uden fløde, smør og husblas. Jeg foretrækker blot at tage fra en skål i stedet for at skære et stykke af en tunmousse. Fordi jeg hverken benytter smør, fløde eller husblas, så er min tunmousse knap så tung og den smager dejlig frisk pga. brugen af creme fraiche og citron. Jeg serverer min tunmousse i sandwicher i dag og det er en vildt lækker frokost.

Nok tunmousse til 5-8 sandwicher
Du skal bruge:
2 dåser tun i olie (140 gram hver drænet vægt – så 280 gram i alt)
2½ dl creme fraiche
1 dl mayonnaise
1 spsk citronsaft
Godt med salt og peber

Sandwichbrød
Rødløg
Mayonnaise
Agurk
Hjertesalat

Sådan laves det:

Vil du hellere se mig lave sandwicherne på video?

Så kan du finde videoen på min danske youtube kanal lige HER

Kom tun, creme fraiche, mayonnaise og citronsaft i en skål. Rør det godt sammen og smag det til med salt og peber.

Nu skal der laves sandwiches! Smør den ene skive brød med et meget tyndt lag mayonnaise, blot så agurkerne kan hænge fast. Kom 4 meget tynde skiver agurk på (jeg elsker agurk i min sandwich, men helst meget tynde skiver).

Kom så tunmousse på, nogle skiver rødløg og lidt hakket hjertesalat.

Jeg kommer en lille skefuld tunmousse på toppen, så det andet brød kan hænge ved.

I min video viser jeg hvordan jeg samler disse sandwiches.

Lav så mange sandwiches, som du skal bruge.

Pak dem ind i folie og stil i køleskabet i mindst 1 time. Så synes jeg, at du får den bedste smag frem i sandwichen.

Sandwichen er også god dagen efter, så du kan nemt forberede madpakken aftenen før.

Velbekomme!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *