Vildt lækre nachos! Pulled pork giver disse nachos en helt anden smag og pulled pork går forrygende godt sammen med cheddarost! I stedet for den sædvanlige dyppelse som salsa, creme fraiche og guacamole, så laver jeg en skøn frisk creme fraiche dressing og kommer ovenpå, som går rigtig godt sammen med svinekød.

Jeg køber ofte 2 nakkefileter, når de er på tilbud! Så planlægger jeg at lave pulled pork og så laver jeg dem begge på én gang i ovnen. Herefter så får vi en portion til aftensmad og så fryser jeg det resterende kød ned i portioner af 500 gram. Så har vi nemt kød til travle dage. Det kan være burgere med pulled pork, sandwiches, salat og pulled pork eller som i dag… nachos med pulled pork! Hvis du vil prøve min opskrift på pulled pork, så trykker du blot HER. Du skal ikke være nervøs for at fryse pulled pork. Det er stadigvæk lige så åndssvagt lækkert, når det tages op og varmes, som da det lige var lavet.

Når jeg skal bruge færdiglavet pulled pork fra fryseren, så tager jeg en portion op aftenen før og stiller portionen i køleskabet. Når jeg så skal bruge den til f.eks. pulled pork nachos, så giver jeg lige kødet 1-2 minutter i mikroovnen, så fedtet smelter igen og kødet er nemt at rykke fra hinanden. Så det er nemmere at fordele udover chipsene.

Tips til disse nachos med pulled pork

Du kan udskifte pulled pork med pulled kylling i stedet for.

Pulled Pork Nachos - Opskrift På Nachos Med Pulled Pork

Pulled Pork Nachos - Opskrift På Nachos Med Pulled Pork
Udskriv Pin Opskriften
4.50 fra 2 stemmer

Pulled Pork Nachos - Opskrift På Nachos Med Pulled Pork

Lækre pulled pork nachos, som hele familien vi elske. Der er nok til 4 personer, hvis det blot er en forret eller snack før noget andet mad. Skal det nydes som frokost, så er der kun til 2 personer.
Ret Nachos
Køkken Amerikansk
Keyword Cheddar, Chips, Pulled Pork
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 2 personer

Sådan gør du

 • Tænd ovnen på 160 grader varmluft.
 • I et ovnfast fad fordeles halvdelen af chipsene.
 • Riv osten på den fine side af rivejernet.
 • Så fordeles halvdelen af kødet over chipsene, og halvdelen af osten drysses over.
 • Så skal den sidste halvdel chips fordeles ovenpå og det sidste kød kommes på.
 • Drys det sidste ost på toppen.
 • Nu skal fadet i ovnen i 7-10 minutter eller, indtil osten er helt smeltet.
 • I mens fadet er i ovnen, så laves dressingen.
 • Hak rødløg og purløg fint.
 • Bland creme fraiche, mayonnaise, rødløg og purløg.
 • Smag det til med salt og peber.
 • Når fadet er færdigt i ovnen, så er der klar til at blive serveret med dressing på toppen og evt lidt flere purløg
 • Velbekomme.

Noter

Jeg anbefaler at købe en blok ost, og rive det på den fine side af rivejernet. Så kan du nemmere fordele osten og ost fra blok smelter også bedre.
Du kan også bruge pulled chicken i stedet for. Det passer også godt til dressingen. 

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂

Pulled Pork Nachos - Opskrift På Nachos Med Pulled Pork

Pulled Pork Nachos - Opskrift På Nachos Med Pulled Pork