Pasta i en cremet pestosauce er altid et hit på de travle hverdage. Pastaretten tager ingen tid at bikse sammen – den er færdig på meget kort tid og kræver kun få ingredienser.

Du kan bruge lige den pesto, som du allerbedst kan lide. I denne opskrift brugte jeg en basilikumspesto, som nok er en af de mest solgte pestoer. Men skulle jeg lave retten i dag, så vil jeg klart anbefale at prøve den med peberfrugtpesto eller tomatpesto.

Det bedste ved denne ret er at du nemt kan ændre pestovarianten, så du får den ret som du bedst kan lide og med din favoritsmag. Det er også en nem måde at skifte smagsnuancerne, så pastaretten kan laves ofte og så ændre pestoen og på den måde ændres smagen.

Servér gerne lidt lækkert brød til og en nem salat. Retten her er vegetarisk, men du kan sagtens komme f.eks. stegt kylling i tern eller skinkestykker i din pastaret. Ellers er pastaretten også god serveret sammen med grillet kylling, svinemørbrad og andet lækkert.

 

Jeg elsker kombinationen af pasta og pesto!

Du skal bruge:
190 gram pesto
1 løg (hakket)
50 gram pinjekerne
2 fed knust hvidløg
300 ml fløde
300 gram pasta (som du koger)
Salt
Peber
Olie
Grana Ost

IMG_3468

 

Sådan gør du:

Se mig lave retten HER på youtube

Kom pinjekernerne på en tør pande og rist dem til de er gyldne. Tag dem så af panden. Kom lidt olie på panden og steg løg og hvidløg. Når løgene er bløde tilføjes pesto, fløde, salt og peber. Husk at smage til. Kom så pinjekernerne i igen og tilføj den kogte pasta. Server med lidt grana ost på toppen.

Velbekomme!

 

You will need:
190 grams of green pesto
1 onion (chopped)
50 grams of pine nuts
2 cloves of crushed garlic
300 ml of heavy cream
300 grams of pasta (which you boil)
Salt
Pepper
Oil
Grana Cheese

How to make it:

Watch me make the dish HERE on youtube

Add the pine nuts on a dry pan and fry them until golden. Remove them form the pan. Now add some oil on the pan and fry onion and garlic. When the onions are soft add pesto, cream, salt and pepper. Remember to taste. Add the pine nuts back in again and add the cooked pasta. Serve with a little grana cheese on top.

Bon appetite!