Jeg elsker små hapsere, når der kommer gæster. De er nemme at bikse sammen og så står de flot på en tallerken, når de pyntes lidt. Disse hapsere er med tunmousse og agurk. Tun og agurk går så godt sammen.

Søger du andre idéer til snacks eller hapsere, så har jeg masser af opskrifter og idéer lige HER. Der er alt fra tortillaruller med diverse fuld og lækre belgiske vafler til hjemmelavet kryddersmør på brød og quesadillas.

De her hapsere tager ikke lang tid at lave, men de skal serveres med det samme når de er lavet (de kan stå en time og stadig se fine ud, hvis du gerne vil have dem klar på et fad til når gæsterne kommer, men lav dem endelig ikke for tidligt). Tunmoussen kan laves dagen i forvejen og agurk og karse kan forberedes.

Tips til disse hapsere

Du kan pynte med andre urter f.eks. persille, purløg eller dild.

Agurk kan skiftes ud med en skive cherrytomat, peberfrugt eller andet.

Du kan selvfølgelig også bruget andet brød.

Jeg kalder det her tunmousse, selvom den ikke er sat med smør og/eller husblas. Jeg kalder det ikke tunsalat, når der ikke er blandet nogen former for grønt i.

Nemme Hapsere Med Tunmousse Og Agurk - Lækker Snack Nemme Hapsere Med Tunmousse Og Agurk - Lækker Snack Nemme Hapsere Med Tunmousse Og Agurk - Lækker Snack Nemme Hapsere Med Tunmousse Og Agurk - Lækker Snack

Nemme Hapsere Med Tunmousse Og Agurk - Lækker Snack
Udskriv Pin Opskriften
4.12 fra 17 stemmer

Nemme Hapsere Med Tunmousse Og Agurk - Lækker Snack

Jeg elsker at servere små hapsere, når vi har gæster og der er disse små brød hapsere med tun og agurk et virkelig godt bud. Jeg kalder det tunmousse, selvom der hverken er smør eller husblas i. 
Ret Snack, Tunhapser
Køkken Dansk
Keyword Brødhapser, Tun
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 8 minutter
Samlet tid 18 minutter
Antal 25 stk

Ingredienser

Læg alle varer i kurv på Nemlig

  Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Skær de 2 baguettes ud i 0.7-1 cm tykke skiver (der vil være brødskiver til overs, men du kan bare komme mindre tun på og derved få endnu flere hapsere)
  • Kom skiverne på en bageplade og smør dem alle med lidt smør.
  • De skal nu bare 6-8 minutter eller indtil let gyldne.
  • I mens kommes tun i en skål og røres ud til helt små stykker med en gaffel (stykkerne skal kunne komme igennem en sprøjtepose).
  • Tilføj så creme fraiche og mayo og smag til med salt, peber og citronsaft.
  • Kom den færdige tunmousse i en sprøjtepose med en stjernetyl (en rund tyl eller bare et klip i posen fungerer også helt fint).
  • Skær en tynd agurk ud i meget tynde skiver og klip noget karse.
  • Når brødene er færdige, så skal de lige køle i 15 minutter og så er de ellers klar til at blive pyntet med agurk, tunmousse og karse.
  • Server dem straks.
  • Velbekomme.

  Noter

  Tunmoussen kan laves dagens i forvejen og agurken kan forberedes dagen før også.

  Jeg er også at finde på de sociale medier:

  Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

  Min Instagram

  Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

  Nemme Hapsere Med Tunmousse Og Agurk - Lækker Snack Nemme Hapsere Med Tunmousse Og Agurk - Lækker Snack Nemme Hapsere Med Tunmousse Og Agurk - Lækker Snack