Mini pølsehorn også kaldet pigs in a blanket i USA er her lavet endnu mere amerikanske. Nemlig jalapeño popper style. En jalapeño popper består normalt af flødeost, cheddar, jalapeño og bacon, men i disse hapsere er det en cocktailpølse i stedet for bacon og så viklet ind i sprøde butterdej. De er så gode!

Mini pølsehorn også kendt som cocktailpølser med butterdej omkring har jeg elsket siden jeg var barn. Jeg husker stadig, da min far for 10 år siden biksede nogen sammen til mine venner og jeg, da vi havde et filmmaraton og de røg bare ned. Jeg har siden da selv lavet dem flere gange, men jeg må indrømme de her jalapeño popper style mini pølsehorn er fantastiske! Virkelig lækre hapsere.

Søger du andre idéer med butterdej, så har jeg et ton af opskrifter lige HER.

Jeg har valgt at lave disse i to version. Nemlig en voksenudgave med jalapeños og en børneudgave med peberfrugt.

Tips til disse mini pølsehorn

Jeg har valgt at lave halvdelen med peberfrugt og den anden halvdel med jalapeños og på den måde er der lækre snacks til både børn og voksne. Men du kan nemt nøjes kun med at lave med chili eller kun med peberfrugt.

De er frysevenlig og de kan serveres både lune, som kolde.

I stedet for sesam, så er birkes også rigtig lækkert på toppen.

Jalapeño Poppers Mini Pølsehorn Med Butterdej - Sprøde Snacks Jalapeño Poppers Mini Pølsehorn Med Butterdej - Sprøde Snacks Jalapeño Poppers Mini Pølsehorn Med Butterdej - Sprøde Snacks

Du kan se mig lave dem på video lige HER.

Jalapeño Poppers Mini Pølsehorn Med Butterdej - Sprøde Snacks
Udskriv Pin Opskriften
4.41 fra 5 stemmer

Jalapeño Poppers Mini Pølsehorn Med Butterdej - Sprøde Snacks

Små sprøde butterdejshapsere med flødeost og cocktailpølser. Der er lavet en voksenudgave med chili og en børneudgave med peberfrugt. 
Ret Snack
Keyword Butterdej, Cheddar, Cocktailpølser, Flødeost, Jalapeños, Peberfrugt
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 35 minutter
Antal 24 stk

Sådan gør du

 • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
 • Skær peberfrugten ud i stykker, så de passer i bredde og længde med en cocktailpølse. Skær 12 stykker - du bruger måske ikke hele peberfrugten.
 • Skær toppen af chilierne og skær hver chili i 4 stykker på langs og skrab kernerne ud, så du har 12 stykker jalapeño uden kerner.
 • Rør flødeost og revet cheddar sammen med salt og peber. 
 • Skær butterdejen ud i 24 strimler. 
 • Kom en god klat osteblanding på et stykke peberfrugt og kom en cocktailpølse ovenpå. 
 • Vikle et strimmel butterdej rundt om og kom den på en bageplade. 
 • Gentag dette med de sidste 12 stykker peberfrugt og 12 stykker jalapeño. 
 • Når alle hapserne er på bagepladen, så pensles de med æg og drysses med sesam. 
 • De skal bage i cirka 20 minutter eller, indtil flotte gyldne. 
 • Så er de klar til servering. 
 • Velbekomme. 

Noter

Når du skal købe jalapeños, så anbefaler jeg, at du finder en forretning, som sælger jalapeños i løsvægt. Så kan du selv vælge de bedste og de rigtige størrelser. Hvis du skal have en sød jalapeños uden ret meget styrke så skal du først og fremmest gå efter dem, som er helt mørke grønne.
Jeg lavede halv peberfrugt og halv med jalapeños, så der både var børnevenlige og snacks til de voksne. Men de kan nemt bare laves med jalapeños eller bare med peberfrugt. 

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Jalapeño Poppers Mini Pølsehorn Med Butterdej - Sprøde Snacks Jalapeño Poppers Mini Pølsehorn Med Butterdej - Sprøde Snacks Jalapeño Poppers Mini Pølsehorn Med Butterdej - Sprøde Snacks