Hjemmelavet Chips I Ovnen – Sprøde Ovnbagte Chips

Hjemmelavet Chips I Ovnen – Sprøde Ovnbagte Chips

Sprøde hjemmelavet chips, som alle vil elske! De tager ingen tid at lave og så er de lavet i ovnen. Serveret med en herlig dip til og så har du en skøn snack til fredagens hygge eller til når gæsterne kommer på besøg.

Jeg elsker chips! Jeg elsker at se en film og nyde en håndfuld sprøde lækre chips (eller måske 5 håndfulde…). Når jeg har lidt ekstra tid, så nyder jeg hjemmelavet ovnbagte chips. De kan krydres, som man vil og så smager de fantastisk! De skal kun have 15 minutter i ovnen og så er de klar til servering.

Har du nogensinde smagt lune sprøde hjemmelavet chips? De smager så godt! Hvis du endnu ikke har prøvet dem, så prøv denne opskrift på lækre sprøde chips.

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Jeg har andre lækre opskrifter med kartofler her på bloggen. Både aftensmadsretter, snacks og tilbehør. Alle opskrifterne finder du lige HER.

Hjemmelavet Chips I Ovnen - Sprøde Ovnbagte Chips Hjemmelavet Chips I Ovnen - Sprøde Ovnbagte Chips

Sprøde hjemmelavet chips
Hjemmelavet Chips I Ovnen - Sprøde Ovnbagte Chips
Udskriv Pin Opskriften
4.75 fra 4 stemmer

Hjemmelavet Chips I Ovnen - Sprøde Ovnbagte Chips

Sprøde og lækre chips lavet i ovnen på 15 minutter. De smager fantastisk! Du kan krydder dem med det krydderi, som du har lyst til. Jeg har valgt salt og timian i dag. 
Ret Snack
Keyword Chips, Kartofler
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Dip

Sådan gør du

 • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
 • Brug en skræller eller mandolinjern til at skære meget tynde skiver af kartoflerne. 
 • Kom alle kartoffelskiverne i en pose med olie og ryst den godt. 
 • Fordel skiverne ud på 2 bageplader med bagepapir. De må ikke ligge ovenpå hinanden. Er der skiver til overs, så lad dem blive i posen og bag dem bagefter.
 • Drys salt og timian over skiverne.
 • Bag dem i cirka 15 minutter eller indtil de fleste er gyldne rundt omkring.
 • I mens laves dippen ved at blande persille, rødløg, mayonnaise og creme fraiche sammen. Smag dippen til med salt og peber. 
 • Så skal de blot ud af ovnen og så er de klar til servering med dippen til.
 • Velbekomme. 

Noter

Det er vigtigt at alle skiverne har godt med olie på sig og bare rolig - En del af olien bliver i posen, så det er ikke fordi der bliver spist en hel dl olie. 
Sociale Medier:

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

Hjemmelavet Chips I Ovnen - Sprøde Ovnbagte Chips Hjemmelavet Chips I Ovnen - Sprøde Ovnbagte Chips

 4 thoughts on “Hjemmelavet Chips I Ovnen – Sprøde Ovnbagte Chips”

 • Hej
  Jeg har prøvet din opskrift på dine Chips i olie, synes de er bløde, tror det skyldes for meget olie, tror næste gang jeg vil nøjes med at pensle den, de er jo ikke bagt, nærmest kogt i olien på bagepladen.

  • Det er fordi din ovn ikke bliver helt varm nok så. Prøv at skrue 10 grader op – ovne bager nemlig ikke ens 🙂

 • Hej!
  Jeg har lige prøvet din opskrift og synes de blev rigtig gode. De fik så længere end 15min, men læste din tidligere kommentar og skruede så temperaturen op ved anden portion 😉 Jeg prøvede dem med salt og Thymian, som er SÅ lækre, en omgang med paprika og en omgang med frisk hvidløg og frisk rødløg som jeg blandede sammen i noget olie og pinslede kartoflerne med inden jeg puttede dem i ovnen!
  Jeg er fan😆😆😆

  • Dejligt de hitter! Ja, ovne er desværre meget forskellige, men godt det lykkedes med varmere ovn i runde to 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *