Den Lækreste Pizzaburger

Den Lækreste Pizzaburger

Nogle gange er en almindelig burger bare ikke nok! Jeg kan ofte ikke beslutte mig, hvis jeg står i mellem valget af en burger eller pizza. Så i dag har jeg lavet en pizzaburger! Lækker dressing, burgerboller med pizzatopping og en bøf med ost… ja tak! 🙂

Burger og pizza! Det vil måske være for meget for nogle, da der altid vil være nogen der foretrækker de to ting hver for sig… MEN man kan ikke sige noget før man har prøvet det og de her er bare lækre! Specielt med den hjemmelavet dressing.

Jeg har altid elsket en god burger fra jeg var helt lille! Jeg har siden jeg flyttede hjemmefra eksperimenteret en hel del med hjemmelavet burgere og jeg har da også nogle lækre opskrifter her på bloggen! Jeg har blandt andet lavet en kæmpe burger / burger i fad med smag af Big Mac, Jalapeño popper burger, kyllingeburger med sprødt skind, Big Mac burger, Den Ultimative Nachos Burger og cheeseburger hapsere, og nu denne lækre pizzaburger!

3-4 burgere (kommer an på hvor store bøffer der ønskes – jeg lavede kun 3)
Du skal bruge:

500 gram hakket oksekød formet til 3 eller 4 bøffer
Salt
Peber
Lidt olie

Cheddar i skiver skåret fra blok

3-4 brioche boller
Pizzasauce (hjemmelavet eller færdigkøbt)
Mozzarella
Pepperoni

Dressing:
½ dl creme fraiche
½ dl mayonnaise
½ dl ketchup
1 spsk tørret oregano
2 tsk sød sennep
Salt og peber

Salat hakket
Rødløg skåret i ringe
Og andre grøntsager, hvis det ønskes

Sådan laves den:

Vil du hellere se mig lave de lækre burgere på video, som viser alt trin for trin?

Så kan du finde videoen på min danske youtube kanal lige HER

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Åben bollerne og kom pizzasauce (tomatsauce), mozzarella og pepperoni på dem alle sammen.

De skal nu bage i ovnen i cirka 7 minutter.

I mens steges bøfferne i lidt olie, salt og peber.

Når bøfferne vendes, så kommes cheddarosten ovenpå, så det kan nå at smelte i mens bøfferne steger færdigt.

Nu til den hjemmelavet dressing!

I en skål blandes creme fraiche, mayonnaise, ketchup, sennep og oregano sammen.

Smag nu dressingen til med salt og peber

Forbered den ønskede salat (jeg brugte romainesalat og rødløg)

Når bøfferne er stegt og boller er færdige i ovnen, så er burgerne klar til at blive serveret! Du samler dem bare som du ønsker de skal samles.

Jeg kom selv dressing først, salat, så bøffen med ost, rødløg og til sidst mere dressing.

Velbekomme 🙂

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *