Hindbær Gelato

Hindbær Gelato

Det her er en super frisk og lække hindbær is! Efter isen har været i ismakine kan du sagtens fryse isen. Den skal tø lidt før du serverer den, men den er stadig super lækker og stadig helt som den skal være. Så det er nemt nok at lave mange portioner så man kan servere isen for hele familien og gæster! Jeg havde gæster over i dag hvor jeg serverede denne is for dem, det var et stort hit!

 

4-5 personer

Opskrift:
4 pasteuriseret æggeblommer
4 dl sødmælk
2 spsk lys sirup
250 g frosne hindbær
1½ dl sukker

Fremgangsmåde:
Varm hindbærerne op i en gryde og lad dem komme op at koge, så snart de koger tager du dem af og kører dem igennem en minihakker til det er hindbær “grød”.

Pisk æggeblommerne med sukker til det har en cremet konsistens og den gule farve er næsten hvid. Tilsæt så siruppen og rør rundt. I med mælk og hæld hindbær “grøden” igennem en si, brug en ske eller spatel til at få alt saften igennem. Når alt er blandet godt er blandingen klar. I med den i din ismaskine og rør til den er lækker cremet. Den skulle have en time i min maskine. Kom den evt i en bøtte og sæt i fryseren i en times tid, så smelter den ikke så hurtigt! Server så – en lækker gelato!

Velbekomme!

IMG_1076

IMG_10772 thoughts on “Hindbær Gelato”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *