Om Mig

Mit navn er Julia og jeg er en 23 årig madblogger og youtuber. Jeg laver madvideoer på youtube 5 gange om ugen med en masse lækre opskrifter. Jeg besluttede denne sommer ikke at fortsætte på Københavns Universitet efter en færdiggjort BA i Ægyptologi. Jeg vil prøve noget nyt… Jeg vil prøve at forfølge mine drømme! Efter 3 års opsparing har jeg sparet nok sammen til at tage springet, som fuldtidsyoutuber og madblogger, hvor jeg vil kæmpe hårdt de næste 6-8 måneder for at opnå min drøm. Min madkanal på youtube er langt fra stor nok til at kunne give mig en rigtig indtjening, jeg tjener pt ikke engang nok til at betale for halvdelen af de ingredienser jeg benytter i mine videoer. Jeg udgav i maj en stor dessert e-bog med 112 opskrifter i, som jeg håber I vil købe. Den er fyldt med lækre og nemme opskrifter og flotte billeder. I vil ikke bare få en god bog, men også støtte min drøm.

Jeg har i mange år drømt om at leve af at lave mad, men med dårlig ryg og knæ, så vil det aldrig være muligt for mig at arbejde i et professionelt køkken. Jeg valgte derfor, at starte en madblog og senere hen en youtubekanal. Jeg håber og drømmer om, at min youtubekanal en dag bliver stor nok til at kunne give mig en reel indtjening, så jeg samtidig kan finde penge til at udgive flere e-bøger og i sidste ende forhåbentlig få udgivet en rigtig kogebog. Jeg er en pige med mange drømme, så jeg glæder mig til at lave en masse lækre opskrifter til jer både på bloggen her og på youtube. Alle opskrifter I finder her kan findes som en video på min youtubekanal.

 

I kan købe min dessert e-bog lige HER

YouTube: www.youtube.com/user/onekitchen (One Kitchen – A Thousand Ideas)

Jeg vil også gerne sige tak! Tak til dig, fordi du læser med her på bloggen og måske endda kigger med i mine videoer på min youtubekanal. Det betyder alverden for mig!