Fyldte Champignoner Med Bacon Og Ost – En Lækker Snack

Fyldte Champignoner Med Bacon Og Ost – En Lækker Snack

Fyldte champignoner med flødeost, ost og bacon. En virkelig lækker og nem snack eller hapser. Spis dem som de er eller server dem som tilbehør til aftensmaden. De er også gode på tapasbordet.

Snacks, snacks og snacks… jeg siger bare ja tak! Jeg elsker snacks! Men de her er altså også en super lækre som tilbehør til en god bøf og en lækker salat. Ost, bacon og champignon er bare en skøn kombination!

Jeg har altid elsket champignon, der er masser af andre lækre opskrifter med champignoner at finde på bloggen lige HER. Der finder du blandet andet opskrift på en skøn champignontærte, kartofler i en lækker sauce med champignon og mange andre retter!

Jeg har desuden også lige oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Champignoner er billige, nemme at arbejde med og lækre! De kan steges på en pande, nydes rå, bages og bruges i snacks, hapsere, salater, gryderetter, i tærter, på pizza og til meget andet.

4-8 personer (alt efter om det er snacks eller tilbehør)

Du skal bruge:

500 gram champignoner
200 gram flødeost
150 gram bacon
100 gram revet cheddar
1 lille løg hakket
Salt og peber

Fyldte Champignoner Med Bacon Og Ost - En Lækker Snack Fyldte Champignoner Med Bacon Og Ost - En Lækker Snack
Sådan laves de:

Vil du hellere se mig lave dem på video, som viser alt trin for trin?

Så kan du finde videoen på min danske youtube kanal lige HER

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Steg bacon sprødt på en pande og lad bacon dryppe af på noget køkkenrulle.

Hak det nu i mindre stykker.

Skyl champignonerne og tag stilken ud.

Bland flødeost, cheddar, bacon, løg, salt og peber sammen.

Brug nu en lille ske til at fylde champignonerne og sørg for at få lidt top på, så fyldet også er ovenpå og ikke kun indeni.

Når de alle er fyldte, så skal de bage i ovnen i 12-15 minutter.

De er nu klar til at blive serveret. De er også lækre kolde.

Velbekomme 🙂

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂

Fyldte Champignoner Med Bacon Og Ost - En Lækker SnackSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *