Frisk Og Skøn Iskold Jordbærkoldskål Drik

Frisk Og Skøn Iskold Jordbærkoldskål Drik

Jeg elsker koldskål og jeg elsker milkshakes og smoothies – så jeg har lavet en kombination! Min yndlings opskrift på koldskål blendet med frosne jordbær = en himmelsk, frisk, tyk og lækker sommerdrik! 😀

Prøv evt. også min granatæblekoldskål – den er virkelig lækker og frisk!

Denne drik er både lækker, når den er nylavet (så er den tyk, fordi den stadig er halvfrossen pga. bærerne), men også efter at have været opbevaret i køleskabet i et par dage (den kan også nydes i en tallerken med kammerjunker, som en normal koldskål). Den kan holde sig et par dage i køleskabet i lufttæt beholder.

6 personer

Du skal bruge

1 liter kærnemælk
125 gram sukker
125 ml fløde
1 spsk vaniljeekstrakt
1 spsk citronsaft

400 gram frosne jordbær

Sådan laves de:

Bland kærnemælk, sukker, fløde, vanilje og citron.

Rør i det indtil sukkeret er opløst i blanding.

Kom de frosne jordbær i en blender og tilføj 700 ml koldskål (du kan også sagtens bruge mindre eller mere – hvis du bruger mindre, så bliver shaken en del tykkere og omvendt hvis du bruger mere).

Blend indtil du har en lækker og tyk shake.

Hæld på glas og nyd det!

Velbekomme 🙂

Jeg blander det overskydende af shaken, som vi ikke lige for drukket med det sidste koldskål og så spiser vi det som almindelig koldskål med kammerjunker på senere på dag – det kan som nævnt tidligere opbevares et par dage i køleskabet.

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *