Tunmousse

Tunmousse

 

Tun mousse er nemt og hurtigt at lave, og hvis man samtidig har noget lækkert hjemmebagt brød så er det en sikker vinder til frokostbordet. Jeg laver ikke tunmousse med fløde, husblas eller smør. Jeg kan bedre lide at servere det i en skål og nyde den friske smag af creme fraiche.

6 personer
Opskrift:

2 dåser tun (185 g pr. stk.)
5-6 spsk cremefraiche 
3-4 spsk mayonnaise
salt og peber

evt. lidt citronsaft og karse

Fremgangsmåde: 
Tryk olien ud af tunen, og kom det i en skål. Bland så cremefraiche og mayo i. Smag til med salt og peber, der skal en del salt i. Kom evt lidt frisk citronsaft i for at gøre den mere frisk og kom lidt karse på toppen. Server med lidt lækker hjemmebagt brød til. HER er min opskrift på brødet.

Velbekomme!

IMG_1052

IMG_1059

 

 2 thoughts on “Tunmousse”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *