Issandwiches Uden Ismaskine Og No Bake

Issandwiches Uden Ismaskine Og No Bake

Selvom det er februar, så kan jeg spise is hele året rundt! I dag viser jeg jer hvordan I laver nogle virkelig lækre issandwiches, som laves uden ismaskine og de er samtidig også no bake, fordi det er rice krispies og chokolade rundt om. Min kæreste er i gang med sin 3. issandwich imens jeg skriver dette indlæg – så de er godkendt!

15 stks – en 20×20 cm brownieform

Du skal bruge:
300 gram god mælkechokolade knapper eller hakket hvis du bruger blok+ 200 gram mælkechokolade knapper eller hakket hvis du bruger blok
4 marsbarer skåret i mindre stykker
10 dl rice krispies

500 ml fløde
1 dåse kondenseret mælk
1 spsk god vaniljeekstrakt eller kornene fra 1-2 vaniljestænger

 

Sådan laves de:

Vil du hellere se mig lave dem på video, som viser alt trin for trin?

Så kan du finde videoen på min danske youtube kanal lige HER

Smelt de 300 gram chokolade og marsbarer over vandbad. Massen bliver lidt fast, fordi marsbarerne ikke er ren chokolade (se evt min video for konsistens)

Tag skålen af varmen og rør/ælt rice krispies i. Jeg brugte blot mine hænder, dog med handsker 🙂

For at gøre det lidt nemmere, så tog jeg til sidst massen ud på bordet og æltede det sammen der. Tilføj så yderligere 200 gram chokolade, som du har smeltet over vandbad eller i mikroovnen.

Ælt indtil chokoladen er godt blandet sammen med rice krispies.

Kom bagepapir i en brownieform og fordel halvdelen af massen i formen – helt ud til kanterne. Hvis du har 2 brownieforme af samme størrelse, så gentager du dette i den anden. Hvis du kun har én form, så stil formen i fryseren i 10 minutter og du kan herefter tage firkanten af rice krispies og chokolade op. Beklæd så formen med bagepapir og gentag med resten af massen af rice krispies og chokolade.

Stil begge rice krispies firkanter i fryseren, lad den ene blive i formen.

Nu skal vi i gang med isen! Pisk fløde stift og tilføj så kondenseret mælk og vanilje. Rør indtil du har en lækker ismasse.

Tag de to firkanter ud af fryseren. Hæld isen over den firkant, som stadig er i formen. Tag den anden firkant og placer ovenpå (med den glatte side op ad). Stil hele formen i fryseren i mindst 8 timer eller indtil isen har sat sig helt.

Når isen har sat sig, så kan du tage den kæmpe issandwich ud af formen og med en skarp kniv (pas på fingrene!) skære 15 lækre barer uden af den.

De er nu klar til servering eller de kan pakkes ind enkeltvis i bagepapir og opbevares i fryseren (op til 2-3 måneder).

Velbekomme! 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *