Tenderloin And Rice Burrito

burritoo

Delicious and a different burrito!


You decide how many you want to make and how large your burritos should be and how much filling you want to add in. The sauce for the tenderloin is always half honey and half soy.

You will need:
Carrots
Lettuce (iceberg, romaine, lettuce or another kind)
Tortillas

I used 650 grams of pork tenderloin and cut it into cubes
Salt, pepper and a little oil
100 ml of soy sauce
100 ml of honey
2 tablespoons of sesame seeds

Cooked jasmine rice

How to make it:

Watch me make a burrito on video HERE

Fry the tenderloin with salt, pepper, and a little oil in a frying pan until they are done. Remove them from the pan and pour in soy sauce and honey to the pan and simmer until the sauce has thickened. When the sauce has the thickness you want add the tenderloin back in with sesame seeds and simmer for 2-3 minutes more.

Grate strips of carrots and cut the lettuce into smaller pieces.

Place 2 tortillas on the table so that they overlap each other by about 1/3 (check my video for this step) Add lettuce and carrots in the middle, a good handful of jasmine rice and a good portion of the tenderloin mixture. Maybe add an extra tortillas on top, so it’s easier to roll it like a burrito (I do it in my video). Roll it into some parchment paper so that it is easier to eat.

Bon appetite!

IMG_0930 IMG_0932 IMG_0941

Lækker og anderledes burrito!

I dag er der kun 1 uge til min e-bog udkommer! Jeg glæder mig simpelthen så meget! Den 1. maj laver jeg et opslag, hvor jeg fortæller mere om bogen, hvilke opskrifter I kan finde i den og vise et par billeder derfra!

Videre til opskriften:
Du bestemmer selv, hvor mange og hvor store dine burritos skal være, og hvor meget fyld der skal laves. Saucen til mørbraden er altid halv honning og halv soya.

Du skal bruge:
Gulerødder
Salat (iceberg, romainesalat, hjertesalat eller anden slags)
Tortillas

Jeg brugte 650 gram svinemørbrad og skar den i tern
Salt, peber og lidt olie
1 dl soya
1 dl honning
2 spsk sesam

Kogte jasminris

Sådan laves den:

Se mig lave en burrito på video HER

Steg mørbradternene med salt, peber og lidt olie på en pande indtil de er færdige. Fjern dem derefter fra panden og kom soya og honning på panden og lad det simre indtil saucen er blevet tykkere. Når saucen har den tykkelse du ønsker kommes mørbraden tilbage i sammen med sesam og lad det simre i 2-3 minutter mere.

Riv strimler af gulerødderne og skær salaten i mindre stykker.

Kom 2 tortillas på bordet så de overlapper hinanden med cirka 1/3 (se evt min video) Kom salat og gulerødder i midten, en god håndfuld jasminris og en god portion af mørbrad blandingen. Kom evt en ekstra tortillas ovenpå, så den er nemmere at rulle, som en burrito (dette gør jeg i min video). Rul den ind i noget bagepapir eller madpapir, så den er nemmere at spise.

Velbekomme!

Leave a Reply