A place where ideas grow

No Bake Chokolade Cheesecake Med Chokolade Budding

No Bake Chokolade Cheesecake Med Chokolade Budding

cheesecake

Simpelthen en lækker cheesecake og den budding i midten er bare så god!

 

 

Jeg har udgivet en stor dessert e-bog, som jeg håber, at du vil købe! Det vil betyde alverden for mig og det er også en kæmpe hjælp til bloggen og min YouTube kanal <3 Den kan købes lige HER 😀

8-10 personer (23-25 cm springform)
Du skal bruge:
200 gram digestive
120 gram smør

Budding:
280 gram god mørk chokolade (hakket eller knapper)
4 spsk majsstivelse
6 spsk sukker
600 ml mælk

Cheesecake fyldet:
250 gram god lys chokolade
200 ml fløde
150 gram sukker
400 gram flødeost

IMG_0860

 

Sådan laves den:

Se mig lave den HER på youtube

Smelt smør og kør kiksene i en minihakker eller foodprocessor indtil det ligner sand. Bland de to sammen og kom det i bunden af en springform med plastik rundt i sidderne, så den er nem at få ud senere. Stil den i køleskabet.

Kom mælk, sukker og majsstivelse i en gryde og varm op under konstant omrøring. Når det begynder at boble og du har en tyk blanding, så slukkes der for varmen og chokoladen kommes i. Rør indtil chokoladen er smeltet.

Tag bunden ud af en mindre spring form (omkring 18 cm) og kom den i midten af den store springform ovenpå kiksebunden. Kom kageplast i den lille springform før buddingen kommes i. Fordel budding deri og stil hele kagen i fryseren i et par timer eller indtil buddingen har sat sig helt.

Pisk fløden stiv og tilsæt derefter sukker og flødeost og pisk det sammen. Smelt chokoladen og pisk den i.

Tag springformen ud af fryseren og fjern den lille springform og kageplast, så buddingen står for sig selv. Kom cheesecake fyldet i og fordel det rundt langs kanten og ovenpå. Stil i køleskabet i mindst 4 timer og derefter er den klar til servering (for et pænere snit kør da en spatel, som er blevet varmet op i en kop kogende vand, langs kanten efter du har fjernet kanten på springformen og kageplasten)

Velbekomme!

IMG_0862

8-10 People (23-25 cm springform cake pan (9-10 in pan))
You will need:
200 grams of digestive biscuits (7 oz)
120 grams of butter (1 stick of butter + 1 tbsp)

Pudding:
280 grams of good dark chocolate (chopped or buttons) (9.8 oz)
4 tablespoons of cornstarch
6 tablespoons of sugar
600 ml of milk (2.5 cups)

Cheesecake filling:
250 grams of good milk chocolate (8.8 oz)
200 ml of heavy cream (0.8 cups)
150 grams of sugar (5.2 oz)
400 grams of cream cheese (14 oz)

How to make it:

Watch me make it HERE on youtube

Melt butter and run the biscuits in a mini chopper or food processor until it looks like sand. Mix the two together and place in the bottom of a spring form. Place it in the refrigerator.

Pour milk, sugar and cornstarch in a saucepan and heat up while stirring constantly. When it starts to bubble and you have a thick mixture, then turn off the heat and add the chocolate in. Stir until the chocolate is melted.

Take the bottom out of a small spring form tin (18 cm or 7 in) and place in the middle of the large spring form on top of the biscuit base. Add cake plastic in the small spring form before the pudding is added in. Spread the pudding out, and place the whole cake in the freezer for a few hours or until the pudding has set completely.

Whip the heavy cream stiff and then add sugar and cream cheese and whip it together. Melt the chocolate and whisk it in.

Take the spring form tin out of the freezer and remove the small spring form and plastic, so the pudding stands by itself. Add the cheesecake filling into it and spread around the pudding and on top. Place in the refrigerator for at least 4 hours and then it is ready for serving (for a nicer look run a spatula that has been warmed up in a cup of boiling water, along the edges after you have removed the edge of the spring form tin and cake plastic)

Bon appetite!

IMG_0869